RapidVictor Angelescu

Victor Angelescu după decizia instanței în procesul pentru marca Rapid: „Țin să precizez asta”

Victor Angelescu a oferit prima reacție după ce instanța a dat decizia privind războiul pentru marca Rapid, scrie prosport.ro

Victor Angelescu a comentat această decizie primită cu mult entuziasm de Rapid, menționând, însă, că emoțiile încă nu s-au încheiat.

Țin să precizez că sunt două dosare. Ni s-a dat dreptate pentru toate mărcile, mai puțin cea cu vulturul. Acolo nu avem decizia! Mi se pare normal, am plătit o sumă foarte mare”, a spus Victor Angelescu.

Curtea de Apel Bucuresti a admis apelul FC Rapid 1923 la decizia de anulare a marcilor UFC Rapid si Giulestina. Mai mult decat atat, magistratii au anulat marca verbala Asociatia Fotbal Club Rapid Bucuresti apartinand AFC Rapid. Este prima decizie, urmeaza cea de-a doua in care se judeca apelul pentru marca cu vulturul.

Decizia este uriasa pentru FC Rapid 1923 pentru ca 100% clubul patronat de Dan Sucu si Victor Angelescu va ramane cu numele de RAPID!

 

25.01.2023
Ora estimata: 9:00
Complet: S4-C8A/PI/CIV
Tip solutie: Schimbat total
Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa atacată, în sensul că: Respinge cererea reconvenţională, ca neîntemeiată. Admite cererea de chemare în judecată. Anulează marca verbală individuală „ASOCIATIA FOTBAL CLUB RAPID BUCURESTI” (M 2017 01881). Obligă intimata la plata către apelantă a sumei de 600 lei, cheltuieli judiciare în apel constând în taxă judiciară de timbru. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare. Recursul se va depune la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă. Pronunţată azi, 25.01.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. A.A.P./A.M.M.
Document: Hotarâre    25.01.2023

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Mai spuneți ceva JEGOȘILOR?! manoliu, copos…În vărgat va stă cel mai bine!!!! Și luati-l eventual și pe vamă!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.