Adrian MutuRapidVictor Angelescu

Victor Angelescu a vorbit despre plecarea lui Adi Mutu la Salernitana

Victor Angelescu, unul dintre investitorii de la Rapid, a reacționat despre posibila plecare a lui Adrian Mutu de pe banca giuleștenilor. Potrivit presei din Italia, „Briliantul” este favorit să o preia pe Salernitana, formație din Serie A.

Acționarul rapidist a fost surprins când a aflat informația și tinde să creadă că sunt șanse mici ca mutarea să se facă, mai ales pentru că antrenorul de 44 de ani are și o clauză de reziliere a contractului.

„Nu știam de ofertă, acum aflu. Se poate să fie, dar Adi are contract pe mulți ani cu noi, nu cred că va pleca. Există și clauză de reziliere”, a spus Victor Angelescu, conform prosport.ro

Adrian Mutu e favorit sa prea clubul italian Salernitana, scriu italienii de la goal.com.

Adrian Mutu, favorit să preia Salernitana!

”Potrivit informațiilor GOAL, favorit pentru banca tehnică pare a fi Adrian Mutu, fostul atacant de la Parma, Fiorentina și Juventus.

Mutu antrenează în prezent Rapid București, care este pe locul patru în liga din România, la șapte puncte distanță de liderul Farul Constanța”, notează jurnaliștii de la sursa citată.

Ar exista și alte variante pentru preluarea băncii tehnice a celor de la Salernitana: Walter Mazzarri, Eusebio Di Francesco și Leonardi Semplici, toți trei, în prezent, liberi de contract.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. 19 ianuarie, interviu mutu: abureli, aceeasi situatie cu lotul, adica nimic nou, Albu e jucator de baza pt mutu..si alte abureli.
    Si a mai zis ca nu vrwa sa plece, ca sta pana in 2025 conform contract…si vrea sa stea si dupa 2025.
    Nu mai scapam de el…

  2. Iar incepe PR ul lui Mutu cu manipularile astea de 2 lei. Cum sa-l mai cerem noi schimbat pe unul pe care-l vrea Italia
    Hai bâști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.