Rapid

Dinu Gheorghe sfãtuitorul suprem al Rapidului: „Sã mai tacã din gurã!”

Dinu Gheorghe critică conducerea Rapidului și crede că doi dintre jucătorii giuleștenilor sunt expuși prin interviurile pe care le oferă după meciurile din Superliga.

Dinu Gheorghe crede că Alex Ioniță și Antonio Sefer sunt „lipsiți de modestie”, deoarece vorbesc la tv după aproape toate meciurile jucate de Rapidul lui Adrian Mutu.

Rapid a pierdut meciul cu Sigma Olomouc, cu scorul de 0-2, după golurile marcate de către Chytil, în minutul 23, respectiv Vit Benes, în minutul 66. A fost ultima partidă disputată de către giuleșteni în cantonamentul din Antalya.

„Ioniță este șeful tuturor interviurilor de după joc. Pierde sau câștigă Rapidul, el trebuie să iasă la interviu după fiecare joc. Lipsa asta de modestie eu nu o înțeleg și cei din club trebuie să îl tragă puțin de mânecă, pentru că nu mereu trebuie să iasă el să vorbească. Știu foarte bine că ofițerul de presă alege jucătorii și îi trimite la interviu, dar să mai ceară și pe altcineva.

Și văd că și Sefer se apropie cu pași mari de funcția asta de vorbitor șef după jocuri. Sunt la vârsta, Sefer cel puțin e și mai crud decât Ioniță, la care ei trebuie să fie protejați, să nu fie expuși așa. Eu aștept de la Sefer și de la Pănoiu. Dacă până în vară nu vor face un pas important în joc, vor deveni jucători de lot și ei”, a spus Dinu Gheorghe, conform prosport.ro

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Leasă, nu înțeleg de ce promovezi un securist care a distrus Rapidul. Dacă ești rapidist adevărat nu pui botul la vrajelile unor scursuri de genul Copos, Manea jr., Vamă, Manoliu sau alte jeguri care de când echipa are bani ar băga și ei o labă în borcanul cu miere. Dă-i în pu14 noastră pe mizeriile securistoide!

  2. HOȚ, MINCINOS, PARȘIV, definiția „vam(ă)ei !!! TACI TU DIN GURĂ VIERME OTRAVIT!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.