Horatiu MoldovanRapid

„Briliantul” a vrut să anuleze partida de verificare cu Sigma Olomouc

Rapid se pregătește de revenirea în România, însă înainte de plecarea spre țară a avut programat amicalul cu SK Sigma Olomouc, scrie prosport.ro care citeazã gsp.ro.

Partida amicală dintre Rapid și echipa care ocupă locul patru în Cehia era programată la ora 14.00, însă duelul cu SK Sigma Olomouc a început cu aproape 40 de minute de întârziere deoarece Adrian Mutu a vrut să anuleze partida.

Deranjat de modul în care se prezenta suprafața de joc de la terenul din baza S&B Sports Organisation din Antalya, Turcia, Adi Mutu a vrut ca duelul cu SK Sigma Olomouc să nu mai aibă loc, deoarece nu a dorit ca jucătorii săi să se accidenteze.

În cele din urmă, după lungi discuții, organizatorii au mutat partida amicală pe alt teren al bazei S&B Sports Organisation și Adi Mutu a acceptat ca meciul cu formația din Cehia să aibă loc.

E ultimul meci din acest cantonament, nu putem risca să jucăm pe așa gazon. Jucătorii sunt încărcați, mai bine nu mai joc decât să joc pe așa ceva și să riscăm accidentări. Facem un antrenament și gata”, a declarat Adi Mutu înaintea meciului cu Sigma Olomouc, conform GSP.ro.

Primul „11” al Rapidului: Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Fl. Ștefan – Kait, Ciobanu, Emmers – Al. Ioniță II, Dugandzic, Pănoiu

Rezervele lui Adi Mutu: C. Sandu, Crepulja, Ignat, Sefer, Costache, Jr. Morais, Dr. Grigore, Al. Albu, Al Crivac, G. Gheorghe, Al. Stan, Bădescu, Luckassen, Cl. Belu, Drăghia, Ungureanu.

Rapid a pierdut aceasta partida cu 0-2.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. CFR Cluj a pierdut ambele meciuri de pregătire.Nu se agită nimeni/numai la noi este înmormântare.Apar tot felul de specialiști și specialistă.Dacă nici acum nu avem voie să ne testăm lotul și ideile tactice atunci când?
    Masochism curat

  2. Mai bine anula partida definitiv. Jocul echipei, chiar amical fiind, a fost foarte slab, nimeni nu cred ca poate fi remarcat. Jucatorii mi sau parut a fi cu gandul acasa sau aiurea si nepasatori la ce se intampla pe teren. Nu pot intelege de ce nu se renunta la numeroasele pase intre fundasi si la pasele la portar chiar si in partidele amicale unde rezultatul conteaza prea putin. Dar sunt convins ca vineri atitudinea in teren si jocul se va schimba radical. Nu incepeti anul dezamagind suporterii.
    HAI RAPID!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.