Rapid

Mititelu il ironizeaza pe Dan Sucu: „Vad ca promoveaza berea, dar transferuri…”

Afaceristul care a preluat 50% din acțiunile clubului Rapid București nu este menajat de Adrian Mititelu. Patronul lui FC U Craiova a analizat strategia formației din Giulești din perioada de mercato din iarnă, iar acesta nu s-a ferit să îl ironizeze pe Dan Șucu, scrie prosport.ro.

După ce a scos în evidență faptul că Dan Șucu s-a ocupat să promoveze berea suporterilor în Giulești, Adrian Mititelu a recunoscut că se aștepta ca formația antrenată de Adi Mutu să fie activă pe piața transferurilor în această iarnă.

„Mă aşteptam la Rapid la mai multe transferuri. Am văzut acolo proiecte de management, de marketing. Mă aşteptam la Rapid că se întâmplă ceva bun, nu neapărat ca să cumpere de la noi, că nu au cum să cumpere de la noi. Noi avem alte tarife!

Sunt surprins de domnul Şucu, care este unul dintre cei mai bogaţi oameni ai României. Am văzut că a promovat berea Giuleştina, berea Colentina. Dar mă aşteptam ca Rapidul, care după părerea mea este clubul cel mai bine conturat acum, cu suporterii, atmosfera… această renaştere. Pare cel mai de succes club din România ca şi chestiune generală. Suporterii fac tot”, a spus Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.