Rapid

Actionarii s-au pus de acord asupra sumei. Se pregateste un transfer interesant

Rapid București poate realiza în această iarnă un transfer care le-ar aduce giuleștenilor o sumă importantă de bani.

Alexandru Albu (29 de ani), mijlocașul defensiv cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, este ofertat de echipe din Turcia și Cipru.

Alexandru Albu, fotbalistul cumpărat de Rapid de la Concordia Chiajna cu 150.000 de euro, ar putea pleca de la formația pregătită de Adi Mutu în această iarnă, după ce pe adresa clubului au sosit două propuneri, una din Turcia şi una din Cipru, scrie prosport.ro.

Din informațiile sursei citate, Dan Şucu şi Victor Angelescu, cei doi acționari ai clubului Rapid București, au stabilit și suma pentru care fotbalistul trecut pe la Concordia Chiajna, Academica Clinceni și UTA Arad poate pleca de la trupa giuleștenilor.

Rapidiștii sunt dispuși să se despartă de Alexandru Albu dacă vor primi o oferă nu mai mică de 800.000 de euro pentru internaționalul român.

Asta nu e tot! Fotbalistul lui Adi Mutu este ademenit cu un salariu de aproape 4 ori mai mare ca la Rapid. Conform informațiilor noastre, grupările din Turcia și Cipru interesate de el sunt gata să îi ofere lui Alexandru Albu o remunerație lunară între 25.000 şi 30.000 de euro..

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. @Nichi Dumitriu cine? care este acel inlocuitor pentru Albu? nu ma intelegeti gresit, nu cred ca Albu e vreo piesa indispensabila, dar singurul inchizator inlocuitor pentru el e…Ljuban „pasa-doar-cu-latul-inapoi” Crepulja, care e jucator pe care il folosesti cand vrei sa scapi de locul 13, nu cand vrei sa termini mai sus de 6.

  2. Da.De acord cu aceasta tranzactie! Sa transferam si noi 2-3 jucatori cu care daca nu locul 3, macar play off! Pe postul lui Albu avem inlocuitori,poate chiar mai buni!

  3. Albu, Morais, Sapunaru si Moldovan sunt motorul echipei. In jurul lor e construita echipa. :((( Sper sa il dea pe Sefer mai bine …gratis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.