Rapid

Incidente la Rapid – Petrolul | Jandarmii au intervenit in forta

Jandarmii au intervenit miercuri seara, pe Arena Naţională, pentru a calma spiritele, după o serie de altercaţii între suporterii echipelor de fotbal Rapid Bucureşti şi Petrolul Ploieşti, scrie agerpres.ro

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Bucureşti, în timpul pauzei meciului dintre cele două echipe, un suporter rapidist a încercat să sustragă o bucată dintr-un banner al galeriei oaspete, motiv pentru care s-a produs un conflict în Peluza Sud. Urmare a acestei acţiuni, suporterii Petrolului au încercat sa tranziteze spre Tribuna 2, dar au fost opriţi de efectivele de jandarmerie.

De asemenea, suporterii oaspeţi au aruncat cu materiale pirotehnice în direcţia Tribunei 2, urmând a fi identificaţi şi sancţionaţi conform cadrului legal în vigoare.

Jandarmii au intervenit pentru a restabili ordinea publică şi pentru a calma spiritele, evitând producerea unor incidente mai grave.

Suporterul rapidist care a sustras bannerul a fost interceptat de efectivele de jandarmerie, bucata de pânză a fost recuperată şi predată suporterilor oaspeţi, iar autorul va fi sancţionat conform prevederilor legale, se mai arata pe site-ul citat.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Aveti sa vedeti ca tot Rapidul va primi amenda mai mare ca si la Cluj, peste tot rapidistii sint vinati de ordinarii de la lpf, a ramas virusul in sediul ala de la ordracolul de la Balcesti, excrocul ala care in fiecare an cumpara cite o echipa de fotbal dar doar asa pentru trepadusii din presa care nu contenesc sa il invite peste tot pe papagalul asta expirat !! AmenzIle le dau asa ca sa mai mai puna si ei o piedica cind vad pe ce loc e Rapidul.,!!!!!!!

  2. Băi prostule care te numesti ilegal lege si ordine,jandarmii mai că-și dădeau chiloții jos în fața găzarilor,aceștia au aruncat în ei cu scaunele din peluză și nu le-a făcut nimeni nimic,au ars gazonul cu petardele și cu ce au mai aruncat.De ei sunt prieteni cu șeful jandarmilor,îi lasă să facă ce vor,așa că taci în plm.

  3. Puneți bulanele pe boccii !
    Arena Națională a costat 250 de milioane de euro. Nici la WC n-ar trebui să meargă ciumeții fără bilet de la jandarm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.