Daniel PancuRapid

Daniel Pancu a fost prezent la deschiderea Fan Shop-ului si e impresionat de tot ce se întâmplă la Rapid

Oficialii Rapidului au deschis un fan shop pentru suporterii din Giulești, iar la inaugurare a participat și Daniel Pancu, scrie prosport.ro

„E un lucru normal în străinătate ca echipele să aibă fan shop-uri. Rapid e un club care aspiră să fie la nivel înalt în Europa. Lucrurile merg bine de o perioadă, de vreo 2 ani, sper să urmeze același curs și să redevină forța care a fost. În România nu am vizitat alte fan shop-uri, dar e un lucru normal pentru Europa.

Plăteam în jur de 200 de milioane pe an pentru tricourile aruncate în tribună. Comandam multe, iar acum mai am un tricou cu Beșiktaș și unul cu Rapid de când a jucat ultima dată în Liga 1. Este semnat de jucători și de Bergodi. Îl am în pod și nu am cum să îl dau pe ăla niciodată, măcar să am ceva cu ADN-ul meu”, a spus Daniel Pancu.

„Rapid are de recâștigat multe lucruri, dar astea nu se fac peste noapte. Să nu uităm că a dispărut ani buni din prim planul fotbalului românesc. Rapid a avut 13 cupe în palmares și nu a fost ușor nici anul trecut. Este un proces care durează, suporterii trebuie să înțeleagă asta. Rapid are parte de oamenii potriviți alături. Eu mi-aș dori de anul ăsta Rapid sã vândã tricouri de campioni, dar este foarte greu. În curând vor fi și tricouri de campioni aici. Rapid și-a recăpătat respectul adversarilor acum”, a spus Daniel Pancu, conform sursei citate.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Pancu are Rapidul in ADN, iar noi il asteptam, atunci cand ii va veni din nou randul sa-l vedem antrenand si in giulesti. si sa nu uitam ca a fost unul dintre ultimii mohicani care a incercat sa tina rapidul, aceasta sare de spirit sa nu dispara atunci cand uticila nici nu-l mai interesa de echipa, neplatind jucatorii. si inca ceva Pancu a contribuit din plin la renasterea si promovarea Rpidului acolo unde-i este locul.

  2. Acumuleaza cunostiinte si experienta la lotul de tineret, sa mai mergi la citeva antrenamente pe la antrenorii mari, si te asteptam ca va mai veni si rindul tau Pancone,!! Si recomandal lui Nico pe jucatorul cu nr. 4 de la tineret care face cuplu cu Ignat , are plasament mai bun decit Ignat si au sa faca un cuplu bun pentru Rapid !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.