Gica HagiRapid

Dan Șucu i-a luat fotbalistul lui Nelu Varga de sub nas!

Gabriel Gheorghe este noua perlă a celor de la Rapid, însă acest ar fi putut ajunge înainte în curtea campioanei CFR Cluj, scrie prosport.ro.

„Cu Gabriel Gheorghe lucrez de la șase ani, l-am dat la Rapid la 15 ani și șapte luni. A avut oferte, promisiuni și tentații. Au avut oferte și de afară și din țară, de la Hagi, de la FCSB, de peste tot. A fost foarte aproape de CFR Cluj, unde trebuia să ajungă la echipa secundă. Mai trebuia doar să semnăm actele, dar domnul Varga a avut probleme de sănătate, negocierile s-au oprit și l-am dus la Rapid. Familia și copilul au crezut în mine și am ales împreună ce e mai bine pentru el.

El a făcut 16 ani în noiembrie 2022. E un jucător, din punctul meu de vedere, extraordinar. Adi Mutu, domnul Șucu, domnul Angelescu, toată lumea de la Rapid, sunt încântați de el. Joacă cu o lejeritate și o naturalețe ieșită din comun. E același jucător ca Rareș Ilie, bandă stângă, intră pe piciorul drept, poate să joace și număr 10 și număr 9 fals, depinde de sistem, dar are o viteză în plus. Este un jucător care, la 16 ani, gândește ca unul de 22 de ani. E clar că este firav, pentru că e foarte tânăr. Dar cred că merită mai mult timp de joc, așa cum a primit și Rareș. El la juniori se distrează, câștigă un meci singur. E un copil bun și de urmărit. Face deja antrenamente cu echipa mare”, a precizat patronul școlii de fotbal Juniorul, Mihai Trăistaru.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. ar trebui, incepand dea cum, sa ne axam mai mult pe fotbalisti tineri, talentati si dornici de afirmare si ne bucuram ca s-a demarat aceasta campanie.
    dar cum facem cu jubileul de 100 de ani de la infiintarea celei mai iubite echipe de fotbal RAPID BUCURESTI, asteptat cu nerabdare de noi, toti, rapidistii cu ADN-ul alb-visiniu, dar si cei din conducere ar trebui totusi sa faca un efort suplimentar si sa aduca macar 1-2 atacanti de clasa, ca poate numai asa vom fi cu toti fericiti la final.

  2. @NORMAl
    s-ar putea sa aveti dreptate. S-ar putea sa fie bine, sa avem echipa de castigat campionatul. Dar eu nu mai am rabdare! am pierdut 6 ani prin vagaunile fotbalistice, au uitat unii cand jucam cu echipe de pizzari sau ospatari si erau loviti si accidentati ai nostri,…am reinventat si am invatat geografia Romaniei, pe unde ne-au purtat in lig 5, 4, 3…si suntem pe drumul cel bun. Dar eu nu mai am rabdare, vreau in primele 3 cel putin in L1, dupa atatatia ani de chin. Chiar nu stiu daca mai am timp…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.