Rapid

Rãducioiu spune cã Sefer nu merita convocat

Florin Răducioiu (52 de ani), component al „Generației de Aur”, contestă convocarea lui Antonio Sefer (22 de ani), extrema celor de la Rapid, la echipa națională, pentru partidele amicale cu Slovenia și Republica Moldova. 

„Sunt câţiva fotbalişti la Rapid… Sefer, care de câteva etape nu mai e pe teren, nu-l mai văd. E la naţională, iar aici e de discutat, pentru cã părerea mea e că nu merita să fie convocat, nu am nimic cu el, evident, e de discutat”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Poate că există cineva care poate să-mi explice un fenomen : de când a revenit
  Rapid în liga 1 câțiva ziariști mai mari sau mai pitici ,atunci când vorbesc de echipa noastră o fac doar ca s-o denigreze . De exemplu dl . Decebal Neagu nu scapă nici o ocazie să vorbească cu greață de Rapid . Nimeni nu obligă presa să ne laude , dar scoțând în evidență doar punctele negative ai impresia că vorbește de echipe de maidan . Când eram în liga 4 , după un meci câștigat de noi i s-a luat un interviu unuia din fotbaliștii Rapidului . Pentru că meciul se disputase pe un teren mai puțin amenajat , fondul din spatele jucătorului era un panou incolor ,motiv pentru care dl Decebal Neagu a făcut un adevărat circ ,:asta este echipă , n-a putut găsi un panou cu reclame , ceva , asta numai în lumea treia se poate întâmpla . Desigur că este un fapt minor , însă de atunci nu scapă prilejul să ne atace , fie la victorii ,să nu mai zic la eșecuri .

 2. ITALIANULE SĂ-ȚI TRAG LA …..E SPURCACIUNE !! NU AI VOIE SA VORBEȘTI DE RAPID CÂINE JEGOS!

 3. Bai agramatule tu învață sa fii roman și sa va românește
  Voi ăștia așa ziși din generația de aur va cam dați cu stângul in dreptul acum

 4. Mai asta care dupa 3 saptamini de stat in Italia nu mai puteai sa vorbesti romineste, Sefer joaca in prima liga la echipa dupa locul 3 restul sint REZERVE in liga a doua in Italia ca ametitul asta de antrenor numai rezerve din liga a doua din Italia si Spania convoaca, avem jucatori titulari in Polonia, Ungaria, Grecia, in prima liga titulari si asta convoaca numai expirati din liga secunda, din Italia si Spania si sa te mai uiti cite goluri si cite pase decisive si virsta pe care o are Sefer, tu asta care ai fost in conducerea lui dinamo si ai pus umarul sa o ingropati si acum dai tu sfaturi de selectii.!!!!!

 5. Și pe cine mă rog trebuia să cheme Edward? Care sunt fotbaliștii ăia valoroși, de nivel “european“, care ar fi meritat convocarea? Avem cumva niște mari jucători despre care n-am aflat eu? În afară de Țigănel Coman, evident…

 6. Nu stiu cati dintre jucatorii care au jucat meritau sa fie convocati la echipa nationala. Raducioiu e aproape de adevar. Chiar si Sefer a fost surprins de aceasta convocare. Mai degraba s-ar fi facut o rocada intre el si Rares Ilie. Insa daca tot a fost convocat la echipa mare, eu zic ca merita sa i se dea o sansa sa arate ce poate chiar si contra modestei noastre surori de peste Prut.

 7. Răducioiu se pricepe să emită păreri critice despre Rapid. Dipă câteva săptămàni în Italia, nu mai știa să vorbească românește. E un inteligent! Nu cred că sunt importante părerile lui!

 8. Are dreptate Raducioiu. Sefer nu merita sa fie convocat. Nu joaca nimic de vreo 5 etape si in general Sefer n-are forta si n-are constanta iar cu tehnica nu e pus la punct. La Rapid e inconjurat in general de nulitati si e usor sa te remarci cand alde Kait sau Dugandzic nu sunt in stare s-o dea in poarta de la 50cm LA ACEEASI FAZA, Onea isi da cu stangul in dreptul din alergare, Lukassen sta numai cu spatele la poarta si in general strica toate fazele de gol, Costache e zero, Emmers face un meci bun si 4 proaste si tot asa. Nici altii nu meritau sa fie convocati si ma refer aici la Puscas si la ceilalti din serie B care nu joaca nimic pe acolo dar asta e Edi si cu asta ne spalam pe cap. Insa Raducioiu are mare dreptate si e extrem de matur in aprecieri. Iar eu sunt rapidist, ca sa nu se inteleaga altceva. Moldovan in schimb a reusit sa depaseasca faza proasta prin care trecea si el odata cu ceilalti, insa la el a fost doar influenta unei echipe mediocre care l-a afectat direct. Ca portar insa, e un castig pentru nationala.

 9. Adevarul e ca si sefer si moldovan nu mai sunt in forma de la inceputul sezonului, dar pe langa ce au aratat ceilalti de la nationala arata excelent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.