Rapid

Pro TV arunca bomba! Doua super transferuri pregatite de Rapid!

Rapid vrea sa dea doua lovituri colosale pe piata transferurilor.

Stirile Pro TV arunca bomba: Nicusor Stanciu si Ben Arfa sunt tintele giulestenilor pentru titlul de campioana in anul centenar.

Daca despre Ben Arfa stie deja toata presa internationala de interesul Rapidului asa cum 1923.ro v-a anuntat in premiera si exclusivitate anul trecut, interesul pentru Nicusor Stanciu este o noutate.

Desi cam scumpi, asa cum si Adi Mutu recunostea, Rapidul are alte lucruri mai importante decat banii de oferit, iar asta poate sa conteze foarte mult intr-un raspuns favorabil.

Atmosfera extraordinara de pe Giulesti, posibilitatea de a juca in Liga Campionilor, statutul de superstar al unei echipe extrem de iubita, pot fi ingrediente care sa suplineasca banii.

Pana atunci insa, trioul responsabil pentru achizitii – Victor Angelescu, Daniel Niculae si Adrian Mutu pare ca s-au pus deja de acord in privinta unui mijlocas din Ligue 2.

Iron Gomis, mijlocasul de 23 de ani al celor de la Amiens, se pare ca va imbraca din aceasta iarna tricoul alb-visiniu al Rapidului.

Nascut la Marseille, fotbalistul cu dubla cetatenie franceza si senegaleza este cotat la 800K euro de site-ul transfermarkt.com

Din sursele 1923.ro, jucatorul va fi transferat definitiv de Rapid, gruparea franceza neavand pretentii financiare prea mari, mai ales ca lui Gomis urmeaza sa-i expire contractul in vara lui 2023.

 

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Ce-ați zice de CR7? Își caută echipă de Liga Campionilor și niciun club mare nu-l mai vrea. Cred că atmosfera minunată din Giulești l-ar convinge imediat. Cu pasele lui Stanciu ar da 70 de goluri pe campionat!

  2. Vasile…..orice proiect grandios nu se face de pe o zu pe alta….asteapta si vei vedea!!! Totul este posibil daca se doreste…cand intri in fotbal te astepti sa bagi bani, nimeni nu ti garanteaza nimic.

  3. Daca nui performante pleaca? Trebe sa bage si bani in jucatori buni prima data nu sa ieie toate gloabbele

  4. NU STIU DACA INFORMATIILE ACESTEA DE PROBAGANDA FAC BINE RAPIDULUI! SA O SPUNEM PE NUME: 1 BUGETUL PE CHELTUIELI LA RAPID SUNT DEPASITE CU MULT; 2 VIN DATORII DIN URMA DE LA UEFA, PT JUCATORI CARE AU JUCAT 5 MINUTE; 3 NIMENEA NJ GARANTEAZA NIICI CU STANCIU, NICI CU MUTU IN TEREN CA NOI, VOM LUA LOCUL 2! NU CRED ASEMENEA PORCARII! CE MA FACE PE MINE TRIST, CA IATA E CUPA ROMANIEI , AM AVUT JOCURI ACASA, NU AM REUSIT NIMICA, ASTA DENOTA LIPSA DE VALOARE A MULTOR JUCATORI, PLUS TRANSFERURI RATATE! EU SUNT DE ACORD , CU DAN SUCU , ATIT CIT LA RAPID NJ EXISTA PERFORMANTA EL SE RETRAGE DE LA RAPID, SI VA PLECA LA ALT CLUB, PT PERFORMANTA, OMUL VREA SA SI CISTIGE CEVA, NUMAI SA DEA BANI! CORECT! EU NU CRED IN IFORMATIILE DATE, STANVIU NU VA VENI LA RAPID! PUNCT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.