Rapid

Veste fabuloasã despre DAN ȘUCU!

Co-acționarul FC Rapid București Dan Șucu a fost ales printre “Cei mai admirați 100 de CEO din România.”.

Conform Business Magazin, Dan Șucu se regăsește printre primii 10 oameni de afaceri din țara noastră, alături de nume importante din business, precum Iulian Stanciu (Președinte Executiv “eMAG”), Dragoș Pavăl (Președinte și cofondator “Dedeman”/”Pavăl Holding”) sau Florin Talpeș (cofondator și CEO “Bitdefender”).

“Nu am fost niciodată interesat să fiu proprietarul firmei cu cea mai mare cifră de afaceri. Însă mi-aș dori să intru într-o competiție de cea mai respectată companie. Când am venit la Rapid, am știut de la început că investesc într-un club care nu stă niciodată cu mâna întinsă către instituții publice, primării sau ministere, ci într-o comunitate care, prin tradiție, s-a descurcat întotdeauna pe propriile picioare. Doresc ca Rapid să obțină performanțe în toate ariile sale de activitate și să impună respect”, a declarat proprietarul Mobexpert.

Începând din luna Mai a acestui an, Dan Șucu a preluat 50% din acțiunile Rapidului, ducând echipa între primele formații ale Superligii României.

După ce i s-a alăturat lui Victor Angelescu, celălalt acționar al clubului giuleștean, a investit și în viitorul clubului Rapid, prin două baze ultramoderne destinate juniorilor rapidiști, Baza “Constructorul Mobexpert” și Baza “Coresi Mobexpert”, acolo unde urmează să se pregătească aproximativ 1000 de copii.

Business Magazin este o revistă financiară ce apare săptămânal, fondată în 2004, parte a Grupului Mediafax.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Bravo !
  Felicitări !
  Ne mândrim cu astfel de finanțatori !
  Doamne ajută să ajungem o echipă de top a fotbalului românesc și cu participări constante în competițiile europene.
  FORȚA RAPID !

 2. Numai fraierii cred că patronii trebuie să fie suporteri de mici, ca alde mititelu sau răposatul Turcu. Șucu, ca și antrenorul sau președintele, trebuie să fie deștept, nu rapidist. Rapidist să fie publicul, e suficient.

 3. Bravo suntem mândri și multumiți sa avem asemenea acționari dar totuși ne întrebam
  Dacă nu ești rapidist, așa cum ai spus o, Ce te a îndemnat sa vi la noi care suntem pur sânge cu spirit adevărat de rapidiști pana la moarte???
  Ne este teama de o trădare gen Copos, Dinu Vama care are urmări și azi

 4. Felicitari D-le Sucu tine-ti-o tot asa.
  Uneori stau si ma intreb oare chiar exista asemenea oameni de afacere ca
  D-l Sucu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.