Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae a ajuns la capătul răbdării, după accidentarea lui Jayson Papeau: „Au început să se repete greșelile împotriva Rapidului! Nu prea am văzut așa ceva”. Ironii la adresa lui Lucian Rusandu: „Mai avea puțin și ne dezavantaja și din cancelarie”

Erorile de arbitraj l-au enervat la culme pe Daniel Niculae, care nu înțelege cum de greșelile de arbitraj persistă, în ciuda faptului că în Superliga există sistemul VAR.

„Este o supărare a tuturor, începând cu primul suporter și terminând cu patronii clubului. Sunt lucruri care nu sunt normale. De patru etape consecutiv suntem dezavantajați. Am trimis o scrisoare deschisă d-lui Vassaras, la care am primi și răspuns. Din păcate, etapa următoare s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Papeau.

Vrem să fim arbitrați corect, iar când sunt decizii luate în același gen de fază, trebuie să fie luate la fel ambele decizii. Am avut decizia aceasta cu Papeau, arbitrul nici nu știu dacă fost chemat să revadă fază. Sunt lucruri care nu-și au locul și deja au început să devină supărătoare. Pierdem jucători, pierdem puncte, jucătorii își pierd încrederea în ei, suporterii pun presiune și lucrurile nu intră pe făgașul normal.

Ne dorim să tragem un semnal de alarmă, în ritmul ăsta nu se mai poate! N-are nicio legătură locul pe care îl am în Comitetul Executiv al FRF. Vrem să fim arbitrați corect. În ultimul timp, din păcate, au fost lucruri care nu trebuiau să se întâmple.

Au început să se repete greșelile împotriva Rapidului. Sper și încă mai cred că nu sunt făcute din rea-voință. O echipă să fie dezavantajată patru meciuri consecutiv, cu sistemul VAR, nu prea am văzut.

Sper să nu mai fie domnul Rusandu arbitru la meciurile Rapidului, pentru că lucrurile s-ar inflama. Cu atât mai puțin în camera VAR. Domnul Rusandu mai avea puțin și ne dezavantaja și din cancelarie, am înțeles că e profesor”, a declarat Daniel Niculae, cu ocazia inaugurării bazei de pregătire a giuleștenilor, conform prosport.ro

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Vad ca sunt uni care vor goluri multe dar același sistem de albitraj
  Corect sa fie goluri multe,dar sa nu se joace cu teamă de albitri
  Nu odată, nu de două ori ci de patru meciuri consecutive și alți albitri ceva este putred coincidence nu exista ,clar este premeditat .

 2. Nico, lasa arbitrajul. Puneti jucatorii la treaba sa dea cel putin 3 goluri pe meci si nu o sa ne mai fure nimeni. Vaicareala nu rezolva nimic si mai dai si apa la moara jucatorilor, ca vezi Doamne ei ar rupe tot dar nu sunt lasati de arbitrii rai.

 3. asemenea lacheii cum e si acest rusandu apari exact atunci cand sa da comanda de sus, altel nu se poate explica comportamentul acestui individ…

 4. Dl presedinte, ok,si?
  Vin punctele inapoi?
  Stiu ca esti un rapidist pr sânge, ca si mine si toti care postam pe acest site, dar vrem performanta, vrem sa dam goluri, sa jucam frumos, dar nu avem valoare, ATENTIE,daca pierdem playofful iti dai demisia?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.