Rapid

Dan Șucu, entuziasmat după ce Rapid a inaugurat noua bază de pregătire: „Un moment de mare fericire!”. Câte milioane de euro a scos afaceristul din buzunar

Rapid are de acum, grație lui Dan Șucu, o bază de pregătire modernă, construită la „Constructorul”, unde și-au făcut apariția în timp record cinci terenuri de antrenament.

Finanțatorul Dan Șucu a făcut investiția de 6 milioane de euro din banii personali și se așteaptă ca acest buiget să fie depășit

„E un moment de mare fericire pentru noi.

Toate terenurile sunt operaționale. Pe terenul mare de sus se vor antrena juniorii noștri de elită.

Pe terenul mare de sus se vor antrena juniorii noștri de elită și mai sunt și terenurile pentru copii mai mai mici. Investiția totală în clipa în care va fi gata și clădirea de vestiare și de sală de forță, în jur de 6 milioane de euro. 3 milioane a costat terenul, iar alte 3 sunt investițiile. Acesta a fost planul inițial, dar probabil că o să depășim, întotdeauna bugetele sunt acolo ca să fie depășite.

Aici și la Coresi sunt investiții personale, practic sunt banii mei, impozitați. Puteam să fac orice cu banii aceștia, important pentru mine este să văd mii de copiii cum fac sport, iar echipa mare este un exemplu pentru ei, sunt niște eroi, care-i pot scoate din fața calculatoarelor.

Investițiile vor continua, iar logica este ca rezultatul să urmeze. Nu văd cum vom putea fi deraiați”, a declarat Dan Sucu la inaugurarea bazei de pregãtire a Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Felicitarile mele dl Sucu, sper sa vina ziua cand o sa aduci si 9-10 jucatori ca sa fie campioni, cu astia care ii avem acum o sa stam cu morcovul in fund daca prindem playofful, de campionat nici nu are rost sa vorbim!
  Sunteti un om echilibrat si foarte răbdător, sa fi fost eu patroana,rupeau banca sau tribunele pana le expira contractul si aduceam altii!
  Va rog, numiti dvs cati jucatori avem sa faca diferenta!
  Sa fie peste echipa adversa,sa faca 5-6 faze de gol, sa lege 7-8 pase, jucam haotic si se vede foarte urat din fata tv-ul, nu stiu cum vedeti dvs jocul de pe stadion, cand mergeti, si inca o intrebare, de ce nu folosim acel sistem de lumini al stadionului cand dam goluri, nu platiti? De ce nu avem un crainic de stadion mai energic?
  Sper sa luați aminte si de recomandarile de la noi!
  Hai Rapid!
  P. S
  Pentru cei ce ma cred o proasta, vedeti, fara critica clara, dura, nu o sa realizam nimic, vreau victorie in fiecare meci, daca pierdem vreau sa vad ca am luptat, cand iei bataie de la ultimul loc si faci egal cu locul 14 vreti sa fiu calma, nu, va spun verde-n fata, sunteti, majoritate, jucatori de liga B si C, nu aveti ce cauta la Rapid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.