RapidVictor Angelescu

Rapid continuă scandalul cu FC U Craiova! Acuzațiile lui Victor Angelescu după incidentele de la finalul meciului. „A fost premeditat!”

Rapid continuă scandalul cu FC U Craiova, iar Victor Angelescu iese cu noi acuzații la adresa echipei din Bănie.

„A fost premeditat, nu poți să nu spui că nu a fost premeditat. Cum poți să ai acea îmbrăcăminte galbenă de foto, dacă nu de la club? E clar că un oficial al clubului U Craiova 1948 a ajutat pe cineva din galerie să fie mult mai aproape ca să poată sustrage un steag.

Orice s-ar fi întâmplat, era clar că galeria Rapidului va reacționa și va intra pe stadion. Avem și noi firmă de stewarzi. Stewarzii nu poartă spray lacrimogen. Nu există așa ceva. Asta se întâmplă la jandarmerie de obicei, dar ei au spus că nu ei au dat.

Nu e clar că dacă le-ai dat și spray lacrimogen le-ai dat ca să se protejeze de suporterii rapidiști? E firma ta de pază, tu, U Craiova 1948, ai angajat-o. E clar că a fost premeditat acest lucru și era clar că va ieși un scandal”, a declarat Victor Angelescu, conform Digisport.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Oare de ce Rapid nu are scandal cand merge la Cluj, Constanta etc? rapidul nu a facut scandal cand altii au fost mai buni. Cat despre unii suporterii olteni… vedeti la arhiva TV cum a reactionat Trica (la CFR, parca) cand dadea un interviu la Craiova dupa meci si un suporter -a provocat. A strigat sa vina la el si viteazul din banie a intins-o. Jucase la ei, stia cu cine are de-a face.

  2. Numai prostii se bat cu pumnii-n piept spunand ca sunt smardoi. Dacă erați șmecheri o arătați pe teren, nu in afara lui. Iar pe teren iar ati fost capra in fata mititeilor!

  3. Le-am tras-o mititeilor alora buni in premiera anu asta, in retur vine si randul pushlamalelor astora de la marginea Craiovei care se bat etern la salvarea de la retrogradare si numa mor de ciuda cand vad Rapidul acolo sus! 😀

  4. Ce rămâne e că v-au tras-o iar mititeii (a câta oară?). Trebuia să mușcați din gazon și să bateți, bășinoșilor.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.