Cristi Săpunaru, apărat după scandalul în care a fost implicat după FC U Craiova – Rapid. „Nu l-am văzut lovind pe cineva!”

Victor Becali a vorbit despre incidentele care au avut loc la finalul meciului FC U Craiova – Rapid, scor 1-0, iar acesta crede că formația din Giulești a reacționat foarte bine că și-a apărat jucătorul. Mai mult, celebrul impresar se gândește și la posibilitatea ca Cristi Săpunaru să fi fost provocat.

„Clubul Rapid își apără jucătorul, dar ceea ce s-a întâmplat acolo, din punct de vedere organizatoric, nu mi se pare normal. Ce să caute bodyguarzii acolo? Dar, sigur, Rapid își apără jucătorii.

Nu l-am văzut pe Săpunaru lovind pe cineva. Nu spun că este lăudabil gestul lui, dar dacă era numai el implicat era altceva. Din ce am văzut erau mai mulți implicați. Poate că a fost și provocat”, a spus Victor Becali, conform GSP Live.

O SA TE INTERESEZE SI:  Rapid a jucat un amical cu CS Mioveni

4 Comments

  1. Anonimule,daca esti asa tare in comentarii de ce nu te duci la ProTv caci acolo sunt numai slugile lui BEE….Cali. Vad ca dai tu verdicte si te pricepi la fotbal de te rupi in figuri. De ce nu iti iei carnet de antrenor caci esti foarte priceput impotriva lui RAPID.

  2. După ce l-a băgat în rahat pe Ioniță, recidivistul ăsta ar face mai bine să țină râtul închis.

  3. Cine se aseamănă se adună. Vai de noi și de fotbalul românesc cu așa ,,servitori,, grobieni, și cu apucături huliganice.

  4. Cine se aseamănă se adună. Vai de noi și de fotbalul românesc cu așa ,,servitori,, grobieni, și cu apucături huliganice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.