Obiectiv clar pentru Adi Mutu în anul centenarului. „Nu depunem armele!” Ce așteptări au conducătorii din Giulești

Victor Angelescu, cel care deține 50% din acțiunile clubului Rapid București, a vorbit despre jocul prestat de formația din Giulești, a dezvăluit ce așteptări are de la echipa condusă de Adi Mutu, dar și care este obiectivul clubului pentru sezonul 2022 – 2023 din Superliga.

„Îmi place cum joacă Rapidul. Cred că avem un fotbal frumos, jucăm bine. Am putea să jucăm și mai bine, dar cred că am arătat un fotbal frumos. Am discutat cu Adi atunci când l-am ales. Știm ce filosofie are. I-am spus care este obiectivul pentru sezonul acesta, iar jocul este făcut în așa măsură încât să ne atingem obiectivul.

Vrem să intrăm în play-off. Dacă putem să ne batem pentru un loc de cupă europeană, normal că o vom face. Dacă intrăm în play-off, ne batem, nu putem depune armele. (…) Aș vrea să dăm mai multe goluri, dar nu cred că jucăm urât. Am avut ocazii, am dat goluri. Preferăm să avem puncte și să mergem în play-off”, a transmis Victor Angelescu, conform Digisport.

O SA TE INTERESEZE SI:  Rapid a jucat un amical cu CS Mioveni

5 Comments

  1. Sa fi fost mai elegant, puteai sa spui ca ar mai trebui inbunatatit jocul Rapidului, dar sa spui ca iti place jocul echipei, esti in mare eroare. Pai UTA, U Cluj ne-au dominat pe teren propriu, cu Mioveni trageam de timp spre final si aia erau in 10 oameni si rest ne-a salvat Moldovan de atitea ori.!!! domnule Angelescu !

  2. Sa speram ca in play-off o sa jucam altceva, adica un joc placut , cu scheme frumoase cu angajari pe varfuri, mai putine individualitati in fata portii, unde sa fim corecti fiacare isi cam da cu stangul in dreptul si apoi isi cere scuze la colegi.
    Intrebarea e , Mutu nu vede lucrurile astea? asa cum le vedem noi ca suporteri.Este evident ca de la mijloc in atac este haos si norocul ne-a suras la majoritatea golurilor .Mutule ,fii antrenor adevarat !

  3. Am dat goluri cu jucători din toate compartimentele, mai puțin portarul ! Este bine, ne-am mai întărit și cu ceva atacanți, să vedem după aceastră pauză ! Trebuie să batem fără emoții echipele mici ( Mioveni, Voluntari, U Cluj, etc. ), nu să tremurăm în fața lor ! NU TREBUIE PIERDUTE PUNCETELE AIUREA !

  4. ASA ESTE SI DE MULTE ORI CU SANSA, SAU MOLDOVAN A AVUT PARADE EXCEPTIONALE! CERT ESTE , CA IN CAZ DE ESEC AL OBIECTIVULUI,RAPID AR PUTEA AVEA PB FINANCIARE! APOI SE STID FARA PERFORMANTA, O ECHIPA NU SE POATE INTRETINE! EVIDENT SMECHERIILE, GEN VOLUNTARI , BOTOSANI ETC, LA STIM, SI ACEEA ASA SA MANINCE BANI FRUMOSI JUCATORII , ANTRENORII, SI PATRONII SA BENEFICIEZE SI CE SCUTIRI LA STAT! CERT ESTE CA TREBUIE POMPAT BANI LA RAPID PT OBIECTIV! EU UNUL , CRED CA PT 1-6 E FOARTE GREU, CHIAR DACA SUNTEM PE PLUS! MAI ESTE PINA LA FINAL! ATENTIE!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.