Angelescu despre Sapunaru: „Suntem mandri de el!”

Victor Angelescu si-aratat sustinerea pentru capitanul Rapidului, in direct la Digisport1.

„Nu cred că Săpunaru a fost responsabil, ci proasta organizare a meciului. A fost incidentul din minutul 80 cu acel foto-reporter, care, de fapt, era din galerie. S-au inflamat spiritele, s-a dat cu lacrimogene. Sunt convins că Săpunaru putea reacționa mai bine. Putea să se abțină, dar fiecare jucător, fiecare om trăiește într-un anumit fel un meci de fotbal, unul e mai calm, unul mai recalcitrant.

Pe mine m-a deranjat că s-a dorit asta de la început. Nu știu dacă Săpunaru e ușor de provocat, din moment ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu autocarul, din moment ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat în minutul 80 cu suporterii, din moment ce ești înjurat. Săpunaru nu e genul de jucător care să bage capul în pământ și să meargă mai departe

Nu ar trebui să i se dea suspendare, dar, sincer, nu sunt un fin cunoscător al regulamentului. Eu cred că nu ar trebui, dar vom vedea ce se va întâmpla. Am avut o discuție în legătură cu acest eveniment. Nu cred că proiectul are de ce să aibă de suferit. Suntem mândri de Cristi, e căpitanul nostru. Nu au fost doar înjurături.

Când mergi pe tunel și sunt patru bodyguarzi care te înjură nu e ca și cum ești înjurat din tribune. Am avut o discuție asupra faptului că ar putea să reacționeze mai bine. Au fost multe atacuri, dar nu reacționăm”, a declarat Victor Angelescu, la emisiunea Fotbal Club, pe Digisport1.

 

O SA TE INTERESEZE SI:  Rapid a jucat un amical cu CS Mioveni

3 Comments

  1. SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR e sloganul trist dar adevarat cu care ne-am consolat de-a lungul vremurilor. Sa speram ca va fi bine dar, cum pe la comisii ne urasc toti si le stam in gat, ma cam indoiesc ca vor judeca corect.
    Au grija ziaristii aserviti ciobanului jiji si avotonului sluga sa ofticata ,care ne linge mereu cu scuipatul lor otravit incercand cu disperare sa ne faca belele.

  2. Avem noroc cu Victor asta, fara el… la ora asta ne zbateam prin Liga a 3-a sa promovam in a 2-a cu Dinamo varianta 2 de gat.

  3. Cum să nu reacționeze? Trebuia să le rupă capetele la toți patru. Niște căcănari, nu bodigarzi. Îi arzi unuia un șut în coaie și fug toți schelălăind.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.