Rapid

Dan Șucu face o ofertã de ultima oră pentru un titular de la FC U Craiova! Adrian Mititelu: „Să dea prețul corect și eu îl dau!”

După ce FCSB l-a transferat pe Andrea Compagno de la FC U Craiova, Rapid a pus și ea ochii pe un titular de la echipa lui Adrian Mititelu, scrie prosport.ro

Patronul lui FC U Craiova a anunțat că există interes din partea Rapidului pentru Samuel Amaoah, mijlocașul central al echipei lui Marius Croitoru.

Rapid a oferit 350.000 de euro pentru Samuel Asamoah, însă suma este mult mai mică decât ceea ce cer oltenii.

Patronul echipei din Bănie a transmis că e dispus să-l cedeze pe Samuel Asamoah la Rapid dacă i se oferă 1,5 milioane de euro. Mai mult, afaceristul trimite săgeți către Dan Șucu.

„Rapid îl vrea pe Asamoah. Să dea prețul corect și eu îl dau. Domnule Șucu, vino cu 1,5 milioane și ți-l dau. Ce e asta să oferi 350.000 de euro? El e milionar. Să fie clar! Dacă sunt oferte, noi vindem la oricine. Am vorbit cu Adrian Mutu. Vor să dea două milioane pe Coman și… Ești miliardar în fotbal, vinzi cu cinci milioane și dai 300.000? Nu te mai da rotund dacă nu bagi banii în fotbal.

Eu sunt cel mai mare fan al domnului Șucu. Poate vine la Craiova și îi vând un teren”, a spus Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, conform Pro Arena.

S-ar putea sa te intereseze

12 Comments

  1. fcu are nevoie de bani nu este un club cu multi bani si cauta finante din ce produce daca era milionar poate era altceva deocamdata asa sta treburile cand va fi financiar mai bine sau ft bine poate schimba politica clubului , acu trebue sa vanda ca altfel nu are cum sa mearga

  2. Pofteste Mutu jucatori de la Craiova? Nu-i prost Mititelu,precum il credeti voi!Vreti pomana?Cautati in alta parte!

  3. Mititelule ești prost rău.Pai tu crezi ca Sucu te bagă in seama? Ești un nimic,trebuia s-a mai stai 1-2 ani la mititica.Te mai șmechereli și tu! Nu-i așa MUICĂ !!!!!!

  4. Băi fraierilor neam de neamul vostru nu călcați în urma acestui om,voi vorbiți despre bani milogii ce nu vă stă mărunțișul in buzunare,, marș la gunoi jigodii ordinare”””

  5. „Mititeii” după ce l-au făcut pe berbecali de 1,5 milioane de euro vor să-l facă și pe dl. Șucu…
    Brutarule nu ți-ai găsit fraierul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.