Rapid

Basarab Panduru comenteazã jocul Rapidului: „Par periculoși!”

Basarab Panduru este de părere că Rapid este periculoasă în acest moment pentru FCSB, Universitatea Craiova și CFR Cluj, echipele care an de an se luptă la titlu. Basarab Panduru a ajuns la această concluzie chiar dacă susține că giuleștenii nu fac „super meciuri”.

„Nu ai de unde să ştii ce se va întâmpla, dar cert e că acum Rapid câştigă meciuri, nu neapărat făcând super meciuri. După meciul cu Petrolul, în loc să-şi vadă de greşeli au vorbit despre cum s-au apărat cei de la Petrolul.

Mă aştept să aducă jucători dacă sunt în primele trei, patru. Pare că acum au moral bun, jucând puţin ca la Sepsi, dar cât a trebuit şi au câştigat meciul. Acum meciul cu U Cluj a părut că se duce spre 0-0. Par periculoşi în momentul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, conform Orange Sport. 

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Anonim si siki , sa o luati voi in mana daca noi va dam voie… Sarakiilor , ce dreac cautati aici ciochineilor ?

 2. Poți să-l joci oricum pe Doibanidzic că mai mult de 7-8 goluri pe an nu-ți dă. E puternic, bătăios, dar mediocru. Știe Superdan ce știe. De aia l-a vrut pe Betancor, numai că a luat plasă și cu ăsta.
  Un vârf bun are fler și oportunism, e alunecos și șmecher, are viteză de reacție, gândește repede. Doibanidzic e exact pe dos. Dar știe să bată 11 m.

 3. Ne trebuie vârf adevărat care sa dea goluri iar mijlocul si lateralele sa l pună in evidentă. Eu zic ca Duganzici nu este căutat si pus in valoare. Aici Mutu trebuie sa știe ce trebuie făcut,sa creeze automatisme si relații de joc E lipsa totala de așa ceva ,iar haosul si întâmplarea domnesc in atacul Rapidului.Norocul n o sa ne mai surâdă prea mult

 4. Salut tuturor.incep sa am acel sentiment pe care-l aveam cand era Rednic la echipa si anume ca si daca nu jucam cine stie ce tot vom castiga.cred ca la anul vom fi o forta.trebuie sa gasim neaparat un nou Sapunaru.Poate il „injectam” pe Florin Stefan.Felicitari conducerii si lui Mutu.vorbe putine si fapte.sa o tineti tot asa si departe de scandaluri si can-canuri.Sanatate tuturor!

 5. Bai ciobanilor care sunteți pe aici ciocu’ mic și slugăriți oieru’ în continuare..

 6. Să adunăm noi puncte etapa de etapa și apoi când se trage linie om vedea unde ne este locul, cert e ca apărarea merge bine am luat 4 goluri în 8 etape și in afara de cel primit de la CFR celelalte 3 au fost primite aiurea pe greșeli individuale
  Cu Petrol a băgat o în poarta Moldo
  Cu Argeșu autogol luat în prelungiri după un fault în atac la Sapunaru
  Cu Sepsi după reluări și reluări tot nu e clar dece a dat albitrul penalty..
  De golurile de generic nu mai zic…. Asa ca la mai multe reușite Rapiduletule

 7. N-a decăzut Liga 1 în asemenea hal încât s-o domine alde Doibanidzic, Crăpulea, Piti Mățan, Grigore…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.