Rapid

Valentin Costache va debuta pentru Rapid împotriva lui CFR Cluj și își avertizează fosta echipă: „Știu tot ce se întâmplă acolo!”

Rapid o va întâlni pe CFR Cluj în prima etapă a noului sezon din Liga 1 – Superliga, iar Valentin Costache este sigur că el și noii săi colegi au partea lor de șansă, scrie prosport.ro

Vârful de atac se bazează în primul rând pe informațiile pe care le are din interior, dat fiind că și-a petrecut ultimii patru ani în Gruia.

„Eu îi ştiu foarte bine, încă mai vorbesc cu naşul meu, e acolo Manea, mai ţinem legatura. Eu zic că o să avem un atu în meciul contra lor pentru că îi ştiu foarte bine! Ştiu tot ce se întâmplă acolo”, a declarat Valentin Costache.

E o atmosferă bună la Rapid, antrenamentele sunt foarte grele, nu e un nivel mai jos, e un nivel foarte ridicat. Cu presiunea sunt învățat de la CFR. Nu știu ce să zic, e o plăcere, ai de învățat multe de la el (n.r. Adrian Mutu). Eu eram foarte mic când juca el, mă uitam la el. Se simte lipsa oricărui jucător important al echipei. Ăsta e obiectivul nostru (n.r. play-off-ul).

Valentin Costache, potrivit AS

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.