Rapid

Comunicat oficial al clubului FC RAPID

Comunicat oficial al clubului FC RAPID, postat pe site-ul fcrapid.ro ⬇️
În dorința de o informare corectă a suporterilor noștri, FC Rapid București ține să vină cu unele precizări legate de noua suspendare dictată împotriva jucătorului Alexandru Ioniță.
Fotbalistul a fost acuzat de încălcarea condițiilor suspendării aplicate în 2020. La modul concret, acestuia i s-a reproșat faptul că în luna iulie 2021 a fost surprins pregătindu-se în sala de forță a Complexului Sportiv Dinamo și jucând apoi o miuță în același complex, în compania unor copii și a unui fost fotbalist dinamovist.
În acest context, din punctul de vedere al clubului, sancțiunea aplicată este lipsită de orice temei legal având în vedere că legea îi interzice „participarea la competiții sau activități autorizate și organizate de către o organizație semnatară a codului anti-doping”.
Menționăm faptul că legea nu interzice sportivului suspendat orice fel de activitate sportivă, iar sala de forță a Clubului Sportiv Dinamo este deschisă publicului general, nu doar sportivilor legitimați la club.
Deși suspendarea încetează înaintea primului meci din campionat, jucătorul Alexandru Ioniță a depus apel în dorința de a demonstra că este nevinovat, iar clubul nostru îl susține în toate aceste demersuri.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Ioniță plătește pentru slăbiciunea de a se fi lăsat intimidat de Victor Becali și Cristian Balaj. L-au mințit că poate primi 4 ani de suspendare (!), el s-a speriat și a mers să declare ce i s-a cerut. Toată “judecata“ s-a bazat pe autoincriminarea lui, fiindcă ANAD nu avea probe că procedura medicală depășise limitele prevăzute de regulament. Singur s-a condamnat.
    Eu sunt convins că Ioniță nici măcar nu știa ce doză de vitamine i s-a perfuzat, 50 ml, 100, 200 sau un litru 😄😄😄 A scris de i-a dictat Balaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.