Rapidiștii, avertizați de fostul președinte al clubului! „Sunt naivi dacă asta cred”

Dinu Gheorghe, fostul președinte al Rapidului spune că cei patru nou sosiți nu vor fi titulari la echipa pregătită de Adrian Mutu, scrie prosport.ro

Anul acesta bugetul clubului e de șapte milioane de euro, sezonul viitor va avea zece și următoarea ediție va deține 14 milioane în conturi, potrivit spuselor acționarului Dan Șucu.

Rapid a adus jucători buni pentru Liga 1, care să sperăm că vor fi asamblați de Mister mai bine decât anul trecut. Ce își pot propune anul ãstă, să ia titlul? Cred că sunt naivi dacă asta cred. În vestiar jucătorii și antrenorul își pot propune, dar public nu. Însă cu 7 milioane nu îți poți propune să iei campionatul.

Florin Ștefan a fost adus să îi aducă cheful lui Junior Morais. Eu îl știu pe Morais, dar Ștefan nu are șanse să joace titular în primele etape. Va fi greu pentru Mutu să aducă acești jucători în primul 11. Morais e un băiat super, joacă de atâția ani la un alt nivel. Din 2013 când m-am dus eu la Astra a început să joace la un alt nivel, a jucat și prin Turcia, dar poate e puțin săturat, dar are un caracter exemplar.

Noi știm parțial contractul lui Ciobanu, dar cine știe ce clauze mai există. Ciobanu e în scădere din ce în ce mai mult, nu mai e titular de bază, este un semn de întrebare.
Costache era un jucător foarte bun pentru regula de U21, după a fost un semn de întrebare”, a spus Dinu Gheorghe conform sursei citate.

2 Comments

  1. are ochi buni, vama, sunt petarde de fum acesti jucatori, aduceti dracului 2-3 care sa faca diferenta!
    sa batem oile, prazarii, ungurii si restul!

  2. Are dreptate, dar… Îmi aduc aminte de jucătorii cu care Vamă a “întărit“ Rapidul în trecut 😄

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.