Adi Mutu așteaptă întăriri la Rapid! „Briliantul” își dorește încă doi fotbaliști: „Avem nevoie de concurență!”

Rapid a adus fotbaliști precum Andrei Ciobanu sau Valentin Costache. Cu toate astea, Mutu încă nu este mulțumit și anunță că mai așteaptă întăriri pentru a avea concurență în lot.

„Sunt jucători tineri, de viitor, în care noi credem. S-au prezentat bine, uniii dintre ei începuseră pregătirea, cei de la CFR, atât Ştefan, cât şi Costache. S-au prezentat într-o formă bună. Paul a avut prea puţină vacanţă ca să piardă din condiţia fizică. Singurul care e cu o zi în urmă faţă de noi, dar o să recupereze în zilele libere, e Ciobanu. Pentru a avea dubluri pe posturi, pentru a spori competitivitatea în cadrul lotului şi a da mai mare valoare, avem nevoie de concurenţă.

Cred că în momentul acesta mai avem nevoie de un vârf şi un fundaş polivalent, care poate să joace şi central, şi lateral. Eu cred că următorul campionat va fi mai greu. Poate cel mai greu campionat din ultimii ani, şi datorită acestor echipe de tradiţie care au intrat, pentru că vor avea mulţi suporteri. Pentru noi va fi un derby în plus, în special cel cu Petrolul. Cu siguranţă vom avea parte de stadioane pline, ceea ce dă spectaculozitate ligii în general.

Trebuie să ne luptăm, să arătăm că avem valoare cu mai multe echipe decât în anii precedenţi. E benefic pentru fotbal, greu pentru celelelte echipe, dar nu ne e frică”, a precizat Adi Mutu, pentru Rapid TV.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.