RapidVictor Angelescu

Angelescu mai increzator decat niciodata: „Rapid poate redeveni o forta”

Deși nu este obiectivul principal pentru acest sezon, Angelescu și-ar dori ca echipa să lupte pentru câștigarea campionatului și ia în calcul o eventuală surpriză reușită de Rapid, scrie prosport.ro

„Eu zic că Rapidul va redeveni o forţă. Şi sezonul acesta am arătat bine, dar, de acum încolo, locul nostru este să ne batem la primele trei locuri, la campionat, la Cupa României, asta ne propunem. Noi o să facem tot posibilul, e anul centenarului şi vrem să ne batem la un obiectiv cât mai mare. Campioana nu se construieşte într-un sezon sau două, mai ales că noi am fost nou-promovaţi. Normal că noi avem o ţintă mult mai mare în sezonul acesta – play-off-ul şi cupele europene.

Dacă vom fi acolo, ne vom bate şi la campionat. Realist, eu spun că probabil din sezonul următor putem emite pretenţii. O echipă nu ţine doar de buget, trebuie şi construită. Va fi greu să ardem nişte paşi, dar nu se ştie. Au mai fost surprize când au câştigat alte echipe campionatul, poate vom fi noi”, a precizat Victor Angelescu, pentru PRO TV.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Ar fi bine ca baietii sa se pregateasca de contextul VAR. Gata cu cerseala, simularea, loviturile ascunse si alte aspecte nesportive!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.