Gica HagiRapidVictor Angelescu

Cine face transferurile la Rapid București, după venirea lui Dan Șucu! Acționarul Victor Angelescu explică modul în care un fotbalist ajunge să fie adus în Giulești: „Eu îmi dau acordul după ce îl văd ei”

Angelescu a detaliat modul în care vor decurge lucrurile la Rapid în această vară. Potrivit acționarului din Giulești, acesta va avea ultimul cuvânt de spus legat de orice transfer care va fi perfectat, scrie prosport.ro

„Nu pot să spun un număr, dar vor pleca destui de mulți jucători. Vor și veni alții, dar nu pot spune câți. Noi avem un sistem clar. Președintele și antrenorul analizează și văd pe ce poziții avem nevoie jucători. Avem și scouteri care caută jucători în străinătate. La final, eu îmi dau acordul, după ce toată lumea e de acord. Trebuie să respectăm un anumit buget. Nu se poate să vreau un jucător pe care Nico sau antrenorul să nu-l vrea. Suntem 3-4 persoane care trebuie să-și dea acordul. Deci, echipa face transferurile”, a precizat Angelescu, la PRO Arena.

După transferul lui Paul Iacob, un alt fotbalist crescut de Gheorghe Hagi este pe lista Rapidului. Andrei Ciobanu ar fi fost ofertat de către giuleșteni, potrivit GSP. Echipa patronată de Șucu & Angelescu ar fi oferit 100.000 de euro în schimbul mijlocașului de 24 de ani.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.