Gigi Becali nu este impresionat de mutările făcute de Rapid pe piața transferurilor

Gigi Becali nu este impresionat de mutările făcute de Rapid pe piața transferurilor și a transmis că trupa lui Adi Mutu nu se va putea lupta pentru câștigarea titlului în sezonul viitor, scrie prosport.ro

„Nu, nu o iau în calcul pe Rapid. Ce a făcut mari investiții? Eu nu vreau să subestimez echipe, dar vorbim, ne dăm cu părerea. Nu stau să îmi fie frică să spun, cum să te bați tu cu CFR, cu noi se pot bate, dar cu CFR se pot bate? Dacă ai luat jucători de la ei, pe care ei i-au dat afară, cum să te bați cu ei? Ce să facă Mutu, el e antrenor valoros, dar poți să îl pui pe zidar să se facă Michelangelo? Dar și el, dacă nu avea culori ce să facă?

Nu te poți bate la titlu cu o echipă care ți-a dat 2-3 jucători de care vrea să scape. Noi avem deja un nucleu de jucători, jucători valoroși, dar Rapid nu are jucători valoroși cu care să câștige meci de meci, deși au jucători cu experiență. Apărarea e bătrână, dar unde să găsești, Săpunaru la vârsta lui, mai găsești ca el unul tânăr? Săpunaru și Grigore țin echipa, mai schimbă echipa, la revedere”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

2 Comments

  1. Rapid trebuia să caute trei tipuri de jucători: tipul Albu (matur în căutarea afirmării la o echipă mare), tipul Ilie (junior talentat), tipul Kait (străin, tânăr, fără cotă dar cu potențial).
    Numai că pentru așa ceva îți trebuie scouting serios, făcut de o echipă de oameni pricepuți. De unul singur, Nico ia de obicei ce vede prin Liga 1, de preferință la sfârșit de contract. Băieți cu ceva “experienta“, dar plafonați.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.