RapidVictor Angelescu

Dan Șucu și Victor Angelescu, ademeniți să bage mâna în buzunar: „Încă doi-trei jucători și ne batem la titlu!”

Alex Ioniță (27 de ani) le transmite finanțatorilor Dan Șucu și Victor Angelescu să mai cumpere doi sau trei jucători, caz în care Rapid s-ar bate la titlu, scrie prosport.ro

Mijlocașul spune că Rapid se numără deja printre cele mai valoroase formații din Liga 1 și anunță că mai este nevoie de câteva transferuri pentru a se lupta la titlu.

„Rapid a plecat de la zero şi a construit sănătos. A început să facă treburile pas cu pas, nu doar să ne dorim să fim în UCL fără să avem o baza. Este exemplul Rapidului, Farului, care au construit sănătos.

În momentul de faţă, Rapid are o situaţie financiară foarte bună şi o stabilitate şi asta dă încredere, iar jucătorii tineri şi buni să vină să facă performanţă pentru Rapid.

Cred că cei care au venit se vor adapta foarte repede pentru că în Giuleşti suporterii îţi dau o stare incredibilă şi te fac să joci indiferent de situaţie. Au mai jucat contra Rapidului şi ştiu ce atmosferă e în Giuleşti.

Cred că primul lucru ar fi play-off-ul, Cupa şi după să vedem ce se întâmplă pe final.

(n.r. dacă are Rapid puterea să se bată pentru primele trei locuri) Da, cu siguranţă! Rapidul e în primele patru echipe în momentul de faţă. Dacă mai aduc doi-trei jucători, construiesc o echipa pentru a se bate la campionat”, a declarat Alex Ioniță pentru Orange Sport.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Cu banii dati de Rapid pe Costache si Stefan , Cfr l-a cumparat pe Jefte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.