Fotbal internaționalNaționala de Fotbal a României

Adrian Mutu, speranțe mari după victoria uriașă a României cu Finlanda: „Am intrat în joc pentru locul 2!”

Deși Finlanda a ratat ocazii imense în Giulești, Adrian Mutu este convins că naționala României a meritat să ia cele trei puncte, scrie prosport.ro

„A fost o atmosferă extraordinară! E unul dintre motivele pentru care am avut agresivitate și am jucat foarte bine în prima repriză. Un plus foarte mare a fost atitudinea jucătorilor. Echipa a presat. Am pus presiune constantă pe jucătorii finlandezi. Am avut și noroc la golul lor, pentru că fundașul a alunecat. Altfel, nu știu dacă ar mai fi dat așa Bancu.

Apoi, am făcut un pas înapoi, au venit peste noi. Probabil, Pușcaș trece printr-un blocaj mental. Per ansamblu, noi am meritat victoria. Puteam să marcăm mai mult. Am avut mai multe ocazii, dar să nu uităm intervenția lui Niță, care a fost extraordinară. Am intrat în joc pentru locul 2”, a spus Adrian Mutu, la Antena 1.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Luați-l pe Niță,portarul naționalei,pe Pușcaș și pe Razvan Marin.

  2. Am avut mare noroc. Partida am terminat-o in corzi si ne-a salvat gongul. Eu zic ca pe ansamblu, Finlanda merita sa egaleze tot asa cum si Romania merita un rezultat de egalitate in Bosnia. Suntem o echpa minuscula care face progrese inca nesemnificative.

  3. Cand iei bataie de la Muntenegru si Bosniua, chiar ca victoria cu Finlanda este uriasa. Asta e nivelul actual, mai face si antrenorul alegeri gresite, sau inpuse, cine stie?. Suporterii Rapidului ,de la peluza,s-au comportat exemplar. Bravo lor. Ailalti au facut ce stiu ei mai bine, dar vor rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.