Rapid

Peluza Nord | Comunicat impresionant

Peluza Nord Rapid Bucuresti a emis un comunicat impresionant pe care vi-l redam in totalitate ⬇️

De Paște, Rapid dă lumină fotbalului românesc!

Rapidiști, luni seară am trecut, alături de echipă, examenul maturității: băieții din teren pentru că au reușit să se monteze exemplar, în ciuda adversarului, oferindu-ne un spectacol excepțional, iar noi, suporterii, pentru că am umplut stadionul la un meci cu o echipă muribundă, luni seară, pe o vreme neprietenoasă. Felicitări tuturor celor prezenți!

În Sâmbăta Mare, Rapidul are nevoie de noi mai mult ca niciodată, disputând, probabil, finala play-out-ului. Vom susține un alt examen important în viața noastră de suporteri, meciul disputându-se la o ora la care creștinii fac ultimele pregătiri pentru Înviere.

Cu toate acestea, sărbătorile se petrec în familie, iar noi cu toții facem parte din Familia Rapid! Astfel, vă așteptăm „cu mic, cu mare” alături de noi pentru a umple iar noua noastră casă si pentru a cânta împreună: „Cine ține cu Rapid s-aibă un Paște fericit!”. Nu vă faceți griji în privința timpului: după ce vom da împreună lumină fotbalului românesc, avem timp suficient să ajungem la biserică pentru a primi la rândul nostru Sfânta Lumină. Dacă nu noi, atunci cine ar mai putea să umple un stadion de Paște?!

Hai Rapid!

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. desigur ca mult mai bine ar fi fost daca meciul s-ar fi disputat mai devreme, sa zicem pe la ora 18, dar in acest capitalism salbatic numai banul conteaza
    Cu toate acestea sa speram ca Rapidul nostru drag printro victorie ne va face Pastele si mai fericit.

  2. Într-adevăr, liga 1rahat, si-a demonstrat încă odată potența sa managerială, fără nicio grijă și respect pentru noi CREȘTINII!! Dar, ce poți cere unuia care-și ascunde odrasla criminală de pedeapsa bine meritată!!! Vom fi prezenți și VOM CÂȘTIGA!!! FORZA RAPID!!!

  3. Mă mir că nu s-au programat meciul la ora 22 !!! Pur și simplu bătaie de joc. Parcă suntem pe vremea comuniștilor, care organizau spectacole și reuniuni tinerești în noaptea de Paște !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.