Gigi BecaliMarius SumudicaSuperliga

Marius Șumudică regretă că l-a refuzat pe Gigi Becali și anunță: „Am fost un prost! Dacă mergeam la FCSB, mă băteam la titlu!” Câți bani i-a oferit patronul roș-albaștrilor

Marius Șumudică regretă că n-a ajuns la FCSB! Tehnicianul a dezvăluit ce discuție a avut cu Gigi Becali, scrie prosport.ro

După ce a aflat că Rapid l-a ales pe Adrian Mutu, Șumudică l-a sunat pe Becali și i-a transmis acestuia că regretă alegerea făcută cu sufletul.

„Lui Gigi Becali i-am dat primul telefon după ce am ieșit din biserică și după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Rapid. I-am zis așa: „Am fost un prost că am gândit cu inima și cu sufletul”. Eu când am avut contractele de la Steaua, îmi acceptase tot Gigi, doar mă aștepta. Nu știu ce se întâmpla după aceea. Dacă făcea Gigi 2-3 schimbări la pauză, dar îi antrena Șumudică. Am greșit! În sufletul meu sunt rapidist, dar am greșit.

Dacă mergeam la Steaua, FCSB, eu cred că mă băteam la titlu cu șanse reale. Îmi era foarte greu să lucrez și cu suporterii celor de acolo pentru că eram hulit. Erau bani mulți, contracte foarte bune pentru staff-ul meu. Era un contract bun, cu bonusuri foarte bune, cu totul treceam de jumătate de milion. Am fost la el în curte și mă întreba de un jucător, nu îmi mai amintesc. Exista posibilitatea să se bage, să dea telefoane, să se bage, dar săptămână de săptămână cine lucra cu jucătorii? Gigi? Nu știu dacă scăpam o înjurătură, dar cred că ajungeam la un consens”, a spus Marius Șumudică, la ProSport LIVE.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

  1. Sumudica, nu ai fost un prost in trecut, abia acuma esti. Si pentru ca sa fii un prost desavarsit esti si fudul. Nu cred ca imi vei citi comentariul dar cred ca ti-ar prinde bine daca l-ai citi pe cel al domnului Liviu.

  2. Zice ca nu vine la inaugurarea stadionului, ca nu a primit tort de ziua lui, ca nu-l colinda suporterii :)) eu chiar sper sa nu vina si sa stea acasa la TV impreuna cu prietenii lui corsicanii, boccii, florin manea si alte specimene de genul asta, uite asa scapam si noi de amenzi si suspendari si putem sa mergem pe stadion.
    App. de asta, sper ca pe noul Giulesti sa existe toate mijloacele necesare de identificare a huliganilor ( asa zisi ultrasi ) si a frustratilor care arunca in teren cu tot felul de chestii, sa fie scosi din multime si interzisi pe stadioane ani de zile. FZR si Doamne ajuta !!

  3. Doar interese nu rapidiști cu suflet de rapidiști.Sunt un suporter rapidist de la 7 ani adică de 56 de ani susțin această echipă cu sufletul și vă dați seama ce sa întâmplat cu rapid in ultimii 56 de ani dar nu am gândit niciodată să schimb susținerea după cum bate vântul.

  4. Bă Șumi nu mi imaginam ca ești și prost pe lângă altele. Bă tu nu ți dai seama ce greu vor atârna pe viitor afirmațiile care le faci acum
    Bă chiar nu ai caracter trădătorilor

  5. „Suflet de rapidist” vopsit FCSBist. Singurii care nu schimba echipa sint suporterii, ei sint adevaratii rapidisti. Si printre suporteri sint balarii ca alde Bociu, Corsicanu, si alti golani de care ar trebuii scapat. Rapidul are un patron educat, nu de teapa lui Becali, Borcea, Dragomir, sau Nicolae, poate avem dreptul la suporteri mai civilizati

  6. Frumoase „valori” avem… Apropo, ați uitat să puneți știrea aia cu Pancone…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.