Condiție pentru transferul lui Antonio Sefer: „Să fie împrumutat doar la Rapid!”. Fotbalistul giuleștenilor, printre cei mai valoroși din Liga 1: „I-aș da drumul pentru un milion de euro!

Dinu Gheorghe

Antonio Sefer este dorit în Italia, conform impresarului său, iar fostul președinte al lui Rapid, Dinu Gheorghe, consideră că fotbalistul de 21 de ani nu trebuie lăsat să plece pentru o sumă mai mică de un milion de euro.

Rapid a avut o primă parte de sezon extraordinară, reușind să încheie primele 21 de etape la egalitate cu Farul Constanța, ocupanta ultimului loc care asigură prezența în play-off. Printre fotbaliștii remarcați din echipa giuleștenilor s-a numărat tânărul Antonio Sefer, despre care impresarul său Florin Manea a spus că este dorit în Italia.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Invitat în platoul ProSport Live, Dinu Gheorghe a spus că Rapid nu ar trebui să renunțe la extrema dreapta pentru o sumă mai mică de un milion de euro.

Condițiile pentru transferul lui Antonio Sefer de la Rapid

Antonio Sefer o poate părăsi pe Rapid chiar în această iarnă după ce a fost ofertat de un club din Italia, conform anunțului făcut de impresarul său Florin Manea în cadrul ProSport Live. Fotbalistul a făcut impresie bună în prima parte a sezonului, astfel că ar putea ajunge chiar în unul dintre cele mai puternice campionate din lume.

Fostul președinte al Rapidului, Dinu Gheorghe, consideră că giuleștenii nu ar trebui să se mulțumească decât cu o sumă de peste un milion de euro în schimbul jucătorului. De asemenea, invitatul ProSport Live este de părere că giuleștenii ar trebui să impună printr-o clauză din contract ca fotbalistul să nu poată fi împrumutat la niciun alt club în afara celui de lângă Podul Grant în cazul în care nu va da randament.

CITEȘTE ȘI  Rapid transferã din Argentina. A semnat pe 1 an si jumãtate

„Eu sunt sătul de oferte, să vină Manea cu ofertă scrisă. La un milion de euro, cu niște procente legate în coadă, eu i-aș da drumul lui Sefer, dacă aș fi Angelescu. Aș mai pune o condiție, jucătorul să fie împrumutat doar la Rapid, dacă nu corespunde. Să fie totul bătut în cuie, să fie înțelegere și cu jucătorul, contract, tot”, a spus Dinu Gheorghe la ProSport Live.

4 Comments

  1. De acord cu dl. Dinu, așa este, la potențialul pe care-l are Sefer nu poate pleca sub 1.000 000 de euro și ceva procente la revanzare (20-25 %), iar condiția ca eventualul împrumut să se facă excusiv la Rapid este excelentă. Altfel poate să crească în continuare la Rapid că potențial, așa cum știm cu toții, are suficient.

  2. Are dreptate d-l Dinu. Asa ar trebui sa se-ntample, dar depinde cat de mare o sa fie foamea.

  3. Ar fi o afacere bună…Prioritățile sunt altele, Nico și Victor: 1.Mijlocas central( R.Deaconu este exact ce ne-ar trebui) Această investiție merită!!! 2.Fundas central, măcar atât! Și sigur prindem play-off-ul!!! Altfel, ne vom chinui sa scăpăm de ” obiectivul măreț „Repet, VOI 2 SUNTEȚI SINGURII RASPUNZATORI DE VIITORUL imediat al RAPIDULUI!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.