Diverse

Calator in timp?! Misterul unei fotografii din 1985

Gsp.ro a postat  o fotografie cu ceea ce pare un tânăr din România care vorbește/ascultă la mobil. Pe fostul stadion 23 august. Pe 16 martie 1985, cu foarte multi ani înainte să apară la noi telefoanele mobile. Totul s-a întâmplat la un meci Dinamo-Sportul.

Deși fotografia este una care la prima vedere te duce cu gândul ca tânărul din imagine ar putea fi un călător în timp, explicația logica vine în rândurile următoare.

In poza se observa foarte clar tânărul ce ține ceva la ureche, care la prima vedere te duce cu gândul la un telefon mobil.
Conform publicației citate tânărul e în posesia unui radio prin care ascultă live emisiunea “Fotbal Minut cu Minut”, unde se transmiteau celelalte partide programate la aceeași oră. 

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Mamaaaa! Senzațional! Știri de OTV pe aici! Am fugit de pe digi și gsp ca m am saturat de știri cu specific can canesc si probabil trebuie sa ma orientez din nou . După cum bine știm, pe atunci emisiunea “fotbal minut cu minut” de la radio România actualități era ascultata de majoritatea suporterilor ,pt ca nu erau transmite toate meciurile cum sunt acum . Așa o fi radio ? Aaa, vrem sa ni se citească articolele cu știri de 9 lei . Cred ca ar fi mai Ok sa lași știrile cu cea mai sexy românca si alte viețuitoare . Dacă e 1923.ro , ce ar fi dacă ai scrie doar despre rapid. N ai ce copia de pe celalalte siteuri, Ok.. publica articole cu Rapidul de alta data, orice despre rapid ,dar nu te mai abate . Multumesc si o seara buna

  2. M-a intrigat ca incercati sa ne spuneti ca avem telefone mobile doar din 1985 + 30 = 2015. S-a strecutat o greseala probabil pe undeva.

    Curios am aflat de la google ca: Motorola, on 3 April 1973 were first company to mass produce the the first handheld mobile phone.

  3. Nu este telefon mobil, este un radio la care probabil asculta ce se intampla la celelalte meciuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.