Rapid incheie anul pe primul loc in Liga Florilor

CS Rapid handbal

Liga Florilor MOL a pus punct partidelor din acest an odată cu ultimele partide ale etapei a 9-a. Începută în urmă cu două săptămâni cu partida câștigată de Dunărea Brăila în fața „tigroaicelor”, runda s-a încheiat cu victoria Rapidului într-o deplasare dificilă la Baia Mare cu Minaur.

Cu 8 victorii și o singură înfrângere, giuleștencele au un avans de 5 puncte față de Dunărea Brăila, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea, toate cu câte 19 puncte și departajate în această ordine de golaveraj. Vâlcencele au pierdut la limită la Zalău, elevele lui Gheorghe Tadici profitând de înfrângerea băimărencelor și cu 16 puncte le-au devansat cu un punct și au urcat pe locul 7. Pe 6 se situează SCM Gloria Buzău tot cu 16 puncte, dar cu golaveraj superior, iar pe 5 este Măgura Cisnădie cu 18 puncte. Bistrițencele încheie anul cu o victorie și avansează pe 9 cu 13 puncte, depășind SCM Craiova care a rămas cu 11 puncte după înfrângerea de la Cisnădie.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Campionatul se reia la începutul lunii ianuarie a anului viitor, fiind întrerupt pentru participarea tricolorelor la turneul final al Campionatului Mondial, programat să se dispute în Spania între 1 și 19 decembrie.

Iată programul și rezultatele etapei a 9-a:

Duminică, 7 noiembrie

HC Dunărea Brăila – CSM București  27:25 (15:16)

Marți, 9 noiembrie

CSM Slatina – SCM Gloria Buzău  23:30 (11:16)

Măgura Cisnădie – SCM Craiova  30:28 (15:17)

Joi, 18 noiembrie

HC Zalău – SCM Râmnicu Vâlcea  21:20 (11:11)

Sâmbătă, 20 noiembrie

Dacia Mioveni – CSM Deva  27:14 (15:6)

Minaur Baia Mare – Rapid București  28:32 (15:16)

CSU Știința București – Gloria Bistrița  23:25 (12:14)

2 Comments

  1. Rezultate firesti, pe masura investitiilor facute. Ne-am dori ca si clubul de fotbal sa tinteasca marea performanta atat pe planul sportiv, cat si pe cel al relatiilor interumane. Onestitatea, respectul si modestia sunt doar cateva din valorile morale pe care sportivul si omul de sport trebuie sa le promoveze cu sfintenie in mediul social tot mai vulnerabil al zilelor noastre.
    Frumos gestul galeriei, toata stima !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.