Daniel Niculae, despre transferurile pregătite de Rapid: „Vor fi schimbări!”

Sapunaru Niculae Rapid

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a vorbit despre transferurile pe care formația din Giulești le pregătește pentru perioada de mercato din iarnă, scrie fanatik.ro

Daniel Niculae susține că Rapid va perfecta mai multe transferuri, în această iarnă, și lasă de înțeles că schimbări se vor face atât în partea defensivă, cât și cea ofensivă.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Totodată, oficialul din Giulești îndeamnă la calm și spune că Rapid va încerca să urce tot mai mult în clasament, chiar dacă este o nou-promovată.

„Sunt jucători care vin după perioade destul de lungi de inactivitate, care trebuie să se integreze în societate, în grup. Au fost meciuri în care am suferit chiar și pe fază defensivă, nu doar ofensivă.

Într-adevăr, vor mai fi schimbări, dar nu foarte multe, în această perioadă de iarnă. Lumea se așteaptă la foarte multe, și eu, ca și suporter, îmi doresc.

Așteptările cresc de la etapă la etapă, văzând și exprimarea bună a echipei pe teren.

Însă, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că este primul an în prima ligă, după o perioadă destul de lungă.

Asta nu înseamnă că ne vom accepta situația din clasament și, dacă vom putea urca mai mult, e cu atât mai bine.

Însă, nici nu trebuie să le dăm speranțe foarte mari fanilor. Mi-aș dori ca echipa să se exprime foarte bine, iar la final să ne bucurăm pentru lucrurile mărețe pe care le-am făcut. Nu doar să avem așteptări, ca să nu avem deziluzii. Play-off-ul ar fi ceva extraordinar”, a declarat Daniel Niculae, conform fanatik.ro care citeazã GSP.

CITEȘTE ȘI  Focarul de COVID-19 de la Craiova dă peste cap startul de campionat al Universității! Ce se întâmplă cu meciul împotriva Rapidului

7 Comments

 1. Florica ,Moise, Allami ,Demici nu au ce cauta in lot.
  Mihai Iosif poate numai secund. Ii multumim pt. ce a facut in liga 2 ,dar asta nu insemna ca poate fi tolerat . Angelescu, Nico nu credeti ca trebuie sa-l impaiati si sa-l asezati pe banca ca antrenor? Nu vedeti ca nu poate mai mult? Ce facem ii acceptam mereu scuzele ca el la pauza le spune cum trebuie sa joace si echipa nu-l asculta? E deja penibil si nu va intelegem pe voi ca sefi de ce nu luati masuri?
  Nu jucam nimic. Este norocul momentului care ne va parasi curand.Unii jucatorii au dovedit ca pot atunci cand au fost motivati financiar .Asta inseamna multa lipsa de respect fata de noi si culorile acestui club. Singurul care stie asta este Sapunaru.
  Unde este talentul lui Panoiu, muncitorul Hlistei chiar si Goge sau Rares Ilie?mijlocul si atacul sunt varza.

 2. Ne trebuie 2 extreme de calitate precum si un varf de atac prolific (de preferat, jucatori pana in 25 ani).

 3. Antrenor principal cu licență Daniele, Miță Iosif este un foarte bun antrenor secund !
  Vezi ce-a făcut Bergodi la Sepsi care nu juca nimic până-a venit el și nu cred că este un antrenor prea scump…
  Este adevărat că ne trebuie și câteva întăriri în lot, jucători precum Moise sau Alami nu sunt de liga 1 și cu atât mai puțin de RAPID !
  FORȚA RAPID !

 4. Un fundaș dreapta și un închizător sunt de ajuns. Marzouk promite, nu contează că golul a fost din ofsaid.

 5. Nu înțeleg ce caută Demici și Florica în lot dacă atunci când e nevoie de un fundaș stânga nu joacă…?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.