Fan ZoneFotbal internaționalGândurile lui LeasăNaționala de Fotbal a României

Nu meritam mai mult

Mentalitatea de „nu e niciodata vina mea”, este una in care nu ma regasesc si tocmai de aceea, nu caut vinovati pentru starile rele pe care le am in alta ograda.

Consider ca ceea ce se intampla in exterior nu depinde de mine, dar modul prin care ma raportez la evenimente este un privilegiul la care nu am sa renunt niciodata, pentru ca nu voi (mai) acorda nimanui dreptul de a decide cum ma simt.

Nationala Romaniei, nu face exceptie. De fapt, cu atat mai putin, nationala Romaniei, nu face exceptie!

Faptul ca de la ultima prezenta la un Campionat Mondial si pana in prezent au trecut 23 de ani… si inca or sa mai treaca destui este si vina noastra si am sa explic de ce.

Fotbalul nu mai este de mult doar o simpla pasiune. Este o afacere. Mica in comparatie cu adevaratii giganti, e drept. Dar este totusi o afacere insemnata, prin prisma capitalului de publicitate pe care il poate atrage.

Si este de ajuns sa te uiti ce tip de companii predomina in reclamele difuzate in cadrul transmisiunilor de la noi, ca sa-ti dai seama de calitatea publicului de fotbal din Romania.

De la Vladut Casino si pana la Bombardierul Pazitor (doua lovituri monumentale in materie de publicitate, dar asta este alta discutie), majoritatea reclamelor sunt la case de pariuri si pacanele. De ce? Pentru ca acolo e publicul lor tinta.

Publicul de fotbal de la noi, a trecut de la seminte de bostan cu sare, la Castiga si peste 2.5.

Facem revolutii pe facebook, ne intrecem in mistouri care mai de care, iar apoi tot noi alergam dupa poze si suveniruri de la niste fotbalisti de la care nu avem absolut nimic de invatat.

Nationala de fotbal a Romaniei nu e cu nimic mai presus de noi. Se multumeste cu putin. Nu viseaza. Nu are rabdare. Rateaza toate sansele care i se ivesc. Traieste din amintiri si primeste in randurile sale mereu, cei mai nepotriviti oameni.

De aceea, cu parere de rau, nu meritam mai mult! Si atata timp cat vom continua sa ne uitam la meciurile lor. Atata timp cat vom continua sa pariem pe meciurile lor, nici nu vom avea mai mult. Pentru ca nu au niciun interes sa ne ofere mai mult!

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Avem meci peste 2 zile și nimic despre Rapid! Ciudat. Pt.Sasha: Rapid nu a fost MEREU o echipă păguboasă, în reconstrucție, în criză!

 2. Naționala are loc aici, pentru că e ca Rapid: mereu păguboasă, mereu în criză, mereu în reconstrucție.

 3. as fi crezut ca sunt singurul pt, care mai presus de toate doar Rapidul conteaza. prea multe dezamagiri am trait cu nationala si nu numai eu ci si altii si asta nu de acum ci de multe decenii.
  FORTZA RAPID!

 4. Salut. Eu cred după părerea mea,că această pagină este oficial și doar pentru echipa Rapid. Nu cred că ar trebui pe această pagină sa se vorbească despre echipa națională sau alte echipe. Nu ne interesează decât playoff-ul… pentru salvarea de la retrogradare.
  Hai sa fin optimiști,sa nu spun realiști. Susținem Rapidul aici și nu doar Rapidul…..
  Suntem Rapidiști
  Noi suntem Rapid
  Suntem cu toții o echipă
  O familie unită, Rapidiști

  Să lăsăm la o parte pe alții

  Forza Rapid

 5. Un articol bun, foarte bun, dar din pacate fotbalul la noi este bolnav si nu se va face bine curand. La frf presedintele actual va fi ales pana cand nu va mai vrea el. Antrenorii vor fi pusi de acelasi personaj cu nepriceputii de pe langa el. Pana la urma si in societataea Romaneasca este la fel.

 6. Președinte (FRF) de doi bani, staf FRF de doi bani, antrenor selecționer de doi bani, jucători (fotbaliști în nici-un caz) de doi bani, rezultate dezastruoase într-o grupă cea mai ușoară pentru noi, din istoria fotbalului…

 7. Chiar și cu jucătorii de azi un selecționer deștept depășea Macedonia. Dar cum să găsească un prost ca Burlică un deștept ?
  Pariu: urmează Mutu. În Germania federația l-a respins de mult pe Daum din cauza cocainei. La noi Mutu a fost numit fără proteste la tineret (probabil ca exemplu) și acum se pregătește de marea provocare. O soțietate fără prințipuri… 😄

 8. Cât timp la conducerea frf vor rămâne securiștii actuali, NU o sa avem NICIODATĂ rezultate în fotbal!!! Altfel, selecționarea TOTAL PREMATURĂ a lui Sali nu este decât un cadou nesperat(oare?) pentru așa-zisul rege, Hagi…Ce s-a urmărit? Depășirea recordului de selecționare a lui DOBRIN?! Pentru mine este un mic sacrilegiu! ; REGELE, este și va fi mereu DOBRIN!!! Hagi, poate după BALACI! În rest, sănătate tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.