Rapid – CFR Cluj 2-0: victoria jucătorilor care au arătat ce pot când au chef

Rapid - CFR Cluj 2-0

Sătui suntem de inapții care cred că schimbarea lui Mihai Iosif rezolvă ceva. Nu, nu rezolvă nimic și la meciul Rapid – CFR Cluj 2-0 noi avem dreptate. Mihai Iosif e un fundament indiscutabil, dar victoriile nu sunt ale lui. Cum nu sunt nici înfrângerile! Adică, omul a pregătit meciurile la fel, că-l știm. Primele șase, impecabile. Cinci care au urmat, de nerecunoscut. Acum o victorie cu CFR Cluj care, pe noi, nu ne-a surprins deloc. Faptul că giuleștenii au fost mai buni e dovedit deplin prin declarațiile lui Dan Petrescu, care după fiecare înfrângere se plânge de ceva. Acum nu.

Bălan a ajuns imediat între golgheterii Ligii 1

Nici nu se putea întâmpla asta, la cum a jucat Rapid. De CFR v-am zis mereu că nu are mari merite sportive pentru rezultatele interne, iar asta s-a văzut acum când, marea echipă, multiplă campioană din Ardeal, a arătat la nivelul lui Metaloglobus. În fine, cine vede fotbalul cum se vede, realizează asta. E totuși ceva că am câștigat cu Hațegan la centru și că nu s-a dat 11 metri sau eliminare împotriva Rapidului. Iar Bălan a dat două goluri devenind, subit, unul dintre golgheterii din Liga 1. Pentru că, așa cum v-am zis, el va marca ceva goluri până la final.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Rapid – CFR Cluj 2-0, meciul în care băieții și-au arătat valoarea

Probabil în jur de 10. Știm, sunt puține, dar atacant în fotbalul românesc care să producă cifre mai bune n-ai de unde lua. Bine, dacă ești la fcsb și primești 11 metri meci de meci, da, poți da și 15. Rapid a jucat perfect, pentru că jucătorii pot face asta. Pentru că fotbalul românesc este incredibil de slab. E păcat ca băieții să nu profite de conjuncturi, să nu profite de ceea ce pot produce și, mai ales, să nu profite de play-off-ul care e atât de la îndemână. Noi am crezut mereu în Rapid. Important e ca și fotbaliștii să creadă. Pentru că Iosif crede, în mod cert!

CITEȘTE ȘI  Albu socheazã: "Am luat un punct nemeritat"

10 Comments

  1. Următoarele trei meciuri sunt mult mai grele, cu adversari disperați. Să nu ne bucurăm prea mult de o victorie frumoasă contra unei echipe în eclipsă. Contează punctele, nu prestigiul. Încă suntem departe de locul 1.

  2. Da, iar acum vine Dinamo sa ne ciocănească! Apoi Clinceni și Craiova. Fiindcă se pare ca pierdem cu ultimele clasate, iar noi cu ele avem următoarele meciuri!

  3. Dl nicolae – Lasă grija lui dinamo în seama noastră..Vezi de tren si de ce urmează Nu te crede împărat.

  4. Rapidistilor auscultat ma Nu va este Clar ca apa de izvor ca aceti baieti daca isi propun si vor sa Castge in campionatul nostru un meciI Sigur asa va fiAu o Vaoare individuala si de echipa si de echipa extraordinara

  5. Rapidistilor auscultat ma Nu va este Clar ca apa de izvor ca aceti baieti daca isi propun si vor sa Castge in campionatul nostru un meciI Sigur asa va fiAu o Vaoare individuala si de echipa si de echipa extraordinara

  6. Da, un rezultat excelent. Puțini se așteptau(inclusiv eu), iar meritul echipei este deosebit. Totuși să nu ne extaziem, căci nu pot spune că a fost meciul perfect. Cum a zis și Nico, au fost și destule greșeli. Să sperăm că victoriile aduc victorii (pt. Rapid), iar eșecurile doar înfrângeri(pt. Dinamo).

  7. Am spus ceva vreme ca presimt un rezultat pozitiv cu cfr…Este meritul băieților, așa cum înfrângerile și meciurile mai slabe tot ale lor sunt! Deci se poate! Chestia cu mobilizarea cu echipele mai puternice NU tine! E vorba doar de profesionalism sau suficientă! Logic, în timp apăruse și-un anumit blocaj mental cred, dar concluzia este că SE POATE! ARE Voluntari echipa mai buna? Joaca mai bine? Nici vorba! Dar au 5 sau 6 victorii consecutive…Au avut și-un culoar favorabil și noroc, dar ideea este ca putem juca cel puțin la fel! Iar când ne vom întoarce acasă nu cred ca vreo echipă vor câștiga în Giulesti! Vreau ca FAMILIA RAPID SA SE MOBILIZEZE SI SA CÂȘTIGĂM CU azoreii! FORZA RAPID!!!

  8. Au jucat foarte bine pe benzi Junior cu Stahll si Hlistei cu Sefer, iar peste toti Crepulja. Apropo de Hlistei, cred ca i s-a gasit postul pe care sa aiba randament. Oricum, intreaga echipa trebuie felicitata. Bravo baieti.

  9. E un articol intr-un stil taliban, ultra pro-Rapid, ceea ce e ok, si talibanii care scriu articole de genul asta au rolul lor, dar sa ramanem totusi ancorati in realitate. Nu e surpriza faptul ca Rapid a batut primele echipe din clasament, CFR, fcsb si Botosani. Le-a batut pentru ca jocul propus de echipele astea se pliaza perfect pe stilul si posibilitatile acestui Rapid. A fost un meci excelent, total opus prestatiei din meciurile cu Gaz Metan, Voluntari, UTA (rep. 2) sau Sepsi (rep. 1, dupa min. 10).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.