Daniel NiculaeRapid

Rapid – CFR Cluj 2-0. Daniel Niculae: „Așa suntem noi, rapidiștii!”

Rapid – CFR Cluj 2-0 a fost analizat de Daniel Niculae, președintele echipei de lângă Podul Grant, imediat după terminarea jocului de la Mioveni. Iată mai jos ce a declarat Nico pentru Digi Sport. De asemenea, Nico a vorbit despre meciul care urmează, Dinamo – Rapid.

Daniel Niculae a lăudat staff-ul tehnic după Rapid – CFR Cluj 2-0

„Felicit staff-ul tehnic și jucătorii, pentru că au evoluat cu foarte multă dăruire și îmi doresc să îi văd mereu așa! Sunt încă lucruri de corectat, lucrăm la asta. Mâine au liber, dar de marți revenim la treabă. Așa suntem noi rapidiștii, trăim fiecare moment la maximum. E grea trecerea de la jucător la antrenor sau la partea administrativă, cazul meu acum, fiindcă nu mai depinde de mine. Realist vorbind, Rapidul e o echipă nou promovată pe care la finalul acestui campionat vrem să o punem în poziție în care să se spună doar lucruri bune. Vrem să aducem suporterii pe stadion și pentru asta trebuie să producem fotbal, a spus Daniel Niculae despre Rapid – CFR Cluj 2-0.

Nico cere respect pentru Dinamo, chiar dacă sunt penultimii

„Am avut meciuri în care ne-am creat foarte multe ocazii, cu Mediaș, cu Voluntari și am pierdut. În această seară Miță și staff-ul au gestionat impecabil partida. Nu ai cum să câștigi împotriva echipei campioane dacă nu joci la 100 la sută din capacitate. Ei au jucători de milioane de euro, dar noi am compensat prin ambiție și determinare. A existat o primă și au mai existat, dar am jucat și eu în astfel de meciuri și vă zic că jucau la fel și fără primă. Dinamo are în componență jucători valoroși, trebuie să-i tratăm cu respect, e un derby, vor da totul pe teren. Sperăm să ne revină și jucătorii care nu au fost azi pe teren. Să fie o partidă care să placă tuturor!”, a încheiat Daniel Niculae.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. @johnny d. are dreptate dar sa nu uite ca acest ddb=djj(doar javrele jigarite) cum au castigat cele mai multe meciuri cu noi. unii au uitat, altii s-au resemnat, dar eu, unul, nu pot sa uit si sa iert acest club kaghebist securisto-militian, care a facut atata rau nu numai rapidului dar in general fotbalului romanesc.

  2. Cu Dinamo mereu am avut meciuri grele pe care in general le-au castigat ei. Daca ii batem, ar fi mai degraba exceptia de la regula. Cum batem noi pe Steoaia, asa ne bat ei pe noi, cam asta e triumviratul bucurestean, sau era, ca azi nu mai stii nici cine e cine, daramite cine bate pe cine.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.