La Pitești, lumea a luat-o razna! Află de ce este acuzat Rapid!!!

Rapid - Gaz Metan

Pentru că Rapid a jucat pe data de 10 septembrie 2021 la Arad cu UTA într-un echipament având culorile alb și violet, Asociația FC Argeș 1953 Vulturii Alb-Violeți a trimis notificări către Rapid, către FRF, LPF și către postul de televiziune. Combinația de culori se află sub protecția mărcii combinate individuale și exclusive ”Fotbal Club Argeș Pitești 1953 Vulturii Alb-Violeți”, înregistrată la OSIM. Notificarea cu pricina este semnată de președintele Asociației FC Argeș 1953 VAV, Antonel Alin Mîrzacu și de secretarul Ion Răileanu, scrie publicația Jurnalul de Argeș.

Mai jos redăm „notificarea” lui Antonel și nu avem de comentat decât că, din nostalgie, țuica „Ochii lui Dobrin” e la mare căutare la Pitești și nu se consumă deloc în cantități mici! Așteptăm acum ca Timișoara să dea în judecată Fiorentina și Rapid pe Torino pentru port ilegal de culori. Incredibil…

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Să respecte legislația în materie”

”Prin utilizarea de către echipa dvs. a echipamentului în culorile alb-violet, echipa Fotbal Club Rapid 1923 S.A. se face vinovată de încălcarea dispozițiilor legii (înregistrarea mărcii conferă titularului său un drept exclusiv asupra acesteia). În consecință, în conformitate cu legea, începând cu data prezentei notificări, vă interzicem ca, în tot ceea ce întreprindeți dvs, să mai utilizați combinația de culori alb-violet.”

„Rugăm atât clubul Rapid București, cât și organele ce au ca atribuții organizarea și televizarea unor competiții publice oficiale sau amicale, FRF, LPF, televiziuni, să pună în vedere competitorilor ca aceștia să respecte legislația în materie, înainte de a întreprinde acțiuni ce ar putea aduce prejudicii prin încălcarea legilor ce guvernează drepturile altor structuri sportive”, se mai arată în această notificare.

Meciul s-a încheiat 2-2 pe data de 10 septembrie 2021

UTA Arad a terminat la egalitate cu Rapid Bucureşti, 2-2 (0-2), pe 10 septembrie 2021, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii I de fotbal. Oaspeţii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Alexandru Albu (16, 21), fost jucător al arădenilor, primul după un corner executat de Antonio Sefer, iar al doilea în urma unei aruncări de la margine, şutul fiind deviat de mijlocaşul lituanian Modestas Vorobjovas. UTA a revenit în ultimele zece minute, prin golurile reuşite de Ioan Hora (83 – penalty), după un fault comis asupra sa de Alexandru Dandea, şi de Liviu Antal (85), din centrarea lui Roger.

Sursa: prosport.ro

3 Comments

  1. Maine poimaine se trezeste si KVSC si ne da in judecata pentru visiniu. Ei il folosesc din ‘907. Ce sa zic, minti mult prea odihnite la Pitesti.

  2. Ar fi interesant de știut ce nuanță de violet au înregistrat la OSIM. Nu de alta dar dacă au înregistrat violet 25, Rapidul ar putea folosi violet 30 și atunci Legea ar fi respectată.
    Fotbal nu prea avem, dar cel puțin suntem vigilenți !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.