Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae: „Avem cele mai bune condiții, trebuie să producem fotbal!”

Rapid vrea să întrerupă seria de meciuri fără victorie în ‘derby-ul feroviar’ cu CFR Cluj, programat duminică, 17 octombrie, de la ora 20:30. Președintele Rapidului, Daniel Niculae, așteaptă o îmbunătățire în jocul echipei. Rapid n-a reușit să câștige niciuna dintre ultimele cinci partide de campionat. Rapid nu va beneficia de sprijinul galeriei, după ce Peluza Nord a anunțat că nu va participa la meciul cu CFR Cluj, pe fondul restricțiilor privind pandemia de coronavirus.

Rapid – CFR Cluj, duelul ‘feroviarilor’, nu s-a mai jucat din 2015

„Ne vor lipsi suporterii la meciul de la Mioveni cu CFR Cluj. Trebuie să ne mobilizăm pentru meciul de duminică. Să arătăm o față a Rapidului pe care am arătat-o în primele trei partide ale sezonului. Trebuie să fim o echipă care respectă orice adversar, dar care nu se teme de nimeni și produce fotbal, își creează ocazii și înscrie goluri. Sperăm să facem o partidă bună, ne dorim un rezultat pozitiv împotriva echipei campioane, care domină de mulți ani fotbalul românesc. Este o echipă calificată în cupele europene an de an, chiar și în primăvara europeană. Cei de la CFR clar pleacă cu prima șansă”, a declarat Daniel Niculae.

„Noi suntem o echipă nou-promovată, nu trebuie să uităm lucrul acesta. Încercăm să oferim un fotbal bun. Noi, cei din conducere, oferim cele mai bune condiții pentru echipă, să nu ducă lipsă de nimic. Anul acesta trebuie să ne punem bazele pentru sezoanele ce vor urma”, a încheiat Daniel Niculae, conform digisport.ro. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru a afla tot ce mișcă legat de meciul Rapid – CFR Cluj.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.