Veste excelentă! Un titular cu UTA este refăcut sută la sută pentru Gaz Metan

Rapid suporteri la Pitesti

Lucian Goge, titular pe banda dreaptă a apărării în locul suspendatului Belu, cu UTA, a ieșit accidentat pe final și atunci jocul s-a rupt. Din fericire, vestea bună e că Goge este refăcut și el poate juca la sută la sută din capacitate cu Gaz Metan. Cel mai sigur, Claudiu Belu, care își va ispăși suspendarea, reveni pe dreapta. Așa că Goge, mai probabil, va lua loc pe bancă. Cu toate acestea, nu este exclusă nici o surpriză cu titularizarea sa în locul lui Junior Morais, care a făcut destule erori în ultimul timp. Albert Stahl este așteptat să joace și el mai mult, discuția fiind cu Grigore dacă va putea sau nu să intre din primul minut. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat!

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Cum se va intra la meciul Rapid - CFR Cluj de la Mioveni

2 Comments

  1. Junior Morais a făcut într-adevăr erori în ultimul timp, dar jucând cu Goge, Miță a trebuit să-l retragă pe Hlistei pentru a-l ajuta pe Goge slăbind un atac și așa problematic. După părerea mea, cu tot respectul pentru faptul că au contribuit decisiv la promovare, Hlistei, Bălan sau Goge nu reprezintă o soluție pentru Rapid în Liga 1. Pentru a realiza obiectivul de salvare de la retrogradare poate că sunt buni, dar doar atât. Rapid nu are soluții nici pe bancă ceea ce este evident. Rezultatele pozitive de până acum s-au realizat cu un efort și dăruire exemplară a băieților, dar au început să apară oboseala, cartonașele sau indisponibilitățile. Va fi din ce în ce mai greu. Cu toate acestea nu ne rămâne decât marea bucurie de a revedea Rapidul pe prima scenă și urări de multă baftă în continuare.
    PS : Mița trebuie să urmeze neapărat cursurile de licențiere pentru căci, cu părere de rău o spun, se văd carențe mari în rezolvarea unor situații particulare de joc. Asta a fost evident în ultimile două partide cu Universitatea și UTA.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.