Rapid, atac frontal la impostura FRF: „Nu este normal!”

Daniel Niculae
Cu doar câteva ore înainte de un meci foarte important, cel de la Arad, dintre ocupantele locurilor 3 și 2, UTA și Rapid, am fost anunțați că Federația Română de Fotbal l-a suspendat pe Mihai Iosif pentru următoarele două etape, cu UTA Arad și Gaz Metan Mediaș, pe motivul că ar fi dat indicații de pe banca de rezerve.

Ce a declarat Daniel Niculae despre impostorii de la FRF

„Nu este normal ca această decizie sa apară cu doar câteva ore înaintea unui meci important, contra unei echipe foarte bune. Mihai Iosif își stabilise o anumită strategie, iar acum totul este dat peste cap. Antrenorul Rapidului a fost, este și va fi numit de către conducerea clubului pe baza CALITĂȚILOR sale și nu a diplomelor obținute în 10 ani de zile”, a spus președintele Rapidului, Daniel Niculae
CITEȘTE ȘI  Pedeapsă micșorată pentru Zeno Bundea după ce a lovit o arbitră

10 Comments

 1. „SLUGHIȚĂ” lucrează Rapidul până ajung oile lui berbecali peste noi !
  Se adeverește încă odată că sloganul nostru „SINGURI ÎMPOTRIVA TUTUROR” este mai actual ca oricând, din păcate pentru noi…
  Le stăm în gât, asta este, dar Dumnezeu nu doarme, dovadă că am reușit un meci foarte bun la Arad și chiar puteam să plecăm cu toate punctele, cu puțină inspirație la schimbările de jucători (poate era suficient să-l introducă pe Dragoș Grigore pe ultimul sfert de oră și Săpunaru trecut fundaș dreapta și treaba era rezolvată, zic eu…).

 2. Ne toaca astia, marunt, marunt, pana o sa ne ducem in cap. Cate echipe au avut jucatori suspendati pentru cumul de cartonase? Nici una. Rapid are jumatate de echipa cu cate 3 cartonase galbene si dupa fiecare meci or sa fie suspendati. Despre amenzi ce sa mai zicem? In ritmul asta jumate din drepturile TV se vor intoarce la ei. In acelasi timp pentru xenofobie si rasism, la altii, se dau avertismente si amenzi cat banii de seminte.

 3. I-am injurat ani de zile pe borfasii aia de sandu si mitica dar erau mici copii pe langa lepadaturile astea. Macar atunci o perioada am avut ceva rezultate. Priceperea lui stoicachita si burlanu au dus in gat fotbalul din Romania. am ajuns de rasul curului cu incompetentii astia!

 4. I-am injurat ani de zile pe borfasii aia de sandu si mitica dar erau mici copii pe langa lepadaturile astea. Macar atunci o perioada am avut ceva rezultate. Priceperea lui stoicachita si burlanu au dus in gat fotbalul din Romania. am ajuns de rasul curului cu incompetentii astia!

 5. Suntem in ca kat toti
  Fara salvare. Daca analfabetu de stoi kita e conducator la federatie totul se explica. Dom’n president (burla neamu ) nu a jucat niciodata fotbal de câmp doar fotbal sala asa cum se lauda desi nu cred ca a atins vreo minge doar de ping- pong probabil nu mai avem nici-o sansa. Doi neghiobi prapaditi au distrus tot ce este frumos. Domn presedinte însusi nu este calificat in functia pe care o detine nejucând fotbal niciodata nu are dreptul moral. Lesinatul de stoi-kite este singurul antrenor care vorbeste la telefon cu antrenorul cioban.
  Invidia sper sa îi scoata din circulatie
  Nemernicii dracu

  Pai burla deanu nici nu stie câti metri are un teren de fotbal.
  Stoi-kita nu mai zic nimic.

  Doar mesele bune si ciolanu îl vede stoi-kita

  Oricum el nu vede carnea îi place si zgârciul din coada pul-iiieeeiiihaha

  FORTA RAPID

 6. IPOCRIZIE GROSOLANĂ marca burleanu, un voiajor „aterizat”POOLIITIIIIC!!!! Pentru stelistul frustrat rădoi, care a antrenat prin parcuri sa putut face derogare, pentru RAPID ,NU!!! Băi JEGOSILOR, va sta RAPID in gât?! Mizeriile astea marca frf, ne întăresc și mai mult! O sa vedeți !!! HAI RAPID, baftă Băieți!!!

 7. Daca luam iarăși bătaie se îngroașă gluma!
  75% o sa luam bataie, asa este la rapid cand merg lucrurile bine zici ca suntem blestemati si ne ducem in cap!

 8. FRF a inceput vendeta contra clubului RAPID.Doamne cum sa te lupti cu asemenea Șacali.Ei nu au nimic sfint,ataca pe sub centura,ataca cind nu te astepti cel mai mult ,ataca si mușca in momentul nepotrivit.Trebuie sa ne ridicam,acum apare un Balaur,un dușman si acesta este FRF in frunte cu neghiobul si prostanacul de ……..
  Vedem ce se intimpla la ARAD.
  Ma prostiloR de la FEDERATIE, noi avem 3 antrenori in teren si unul,Sapunaru,face cit 10 antrenori pe bancă.Mai avem vreo 5000 in tribune.Noi traim cu fotbal.
  Sa vedeti ce batae luati si fara MIȚU spurcaciunilor,numai murdariti fotbalul.VOI LEPADATURILOR ATI ADUS FIOTBALUL ROMANESC INTR-O ASA MIZERIE.
  SA VA FIE FRICĂ, RAPIDUL SE RIDICĂ.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.