BREAKING NEWS | Mihai Iosif suspendat două etape pentru că s-a mișcat

Mihai Iosif Rapid

Antrenorii fără licenţă Pro Mihai Iosif (FC Rapid) şi Andrei Prepeliţă (FC Argeş) au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a FRF cu câte două etape de suspendare şi 6.800 de lei penalitate sportivă, în timp ce Marius Croitoru (FC Botoşani) şi Ilie Poenaru (Academica Clinceni) au primit penalităţi de câte 2.000 de lei. Mihai Iosif și Andrei Prepeliță, suspendați de FRF după ce au dat indicații! Cluburile, amendate. De asemenea, cele patru cluburi au fost sancţionate cu câte 10.000 de lei.

Borghel deranjat că Mihai Iosif s-a mișcat!

Şcoala Federală de Antrenori a sesizat Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal în cazul celor patru tehnicieni deoarece aceştia au acordat indicaţii la meciurile echipelor pe care le conduc fără să deţină licenţa Pro.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Comisia admite sesizarea Şcolii Federale de Antrenori împotriva pârâţilor FC Rapid 1923 şi Mihai Iosif. În temeiul art. 83.7 din RD se sancţionează FC Rapid 1923 SA cu penalitate sportivă de 10.000 lei. În temeiul art. 59.3 din ROAF cu aplicarea art. 12, 13 şi 14 Bis din RD, pârâtul Iosif Mihai Dan se sancţionează cu măsura suspendării pentru 2 (două) jocuri şi i se aplică penalitate sportivă de 6800 lei”, se arată în soluţia comisiei în cazul lui Mihai Iosif publicată pe site-ul FRF. Aceeaşi soluţie a fost dată şi în cazul lui Andrei Prepeliţă.

Sursa: digisport.ro

CITEȘTE ȘI  O legendă a Rapidului e sigură: "Are șanse la titlu dacă intră în play-off!"

5 Comments

  1. Am vazut aseara ca antrenorul Botosaniului, Croitoru, a dat indicatii de pe margine tot meciul. Sa vedem daca mai sesizeaza burghiul si asta. Am vazut o diferenta intre ceilalti antrenori fara licenta pro si Mihai Iosif. Aia tac si-si vad de treaba, iar al nostru face arogante pe la Tv. Ori nu-si da seama ca nu face bine, ori e sfatuit prost. Nico si Angelescu ar trebui sa-l potoleasca, altfel se face rau echipei.

  2. Pai daca cei patru sunt antrenori fara licenta pro, cum s-a facut diferentierea la amenzi? Unii s-au miscat mai mult decat altii? Si care este referinta?” Şcoala Federală de Antrenori a sesizat……….” Scoala are nevoie de cursanti. Ce ar fi sa sesizam si noi DIICOT, sau DNA? Sigur ca regulamentele trebuiesc respectate de toti, dar de ce nu s-a sesizat observatorul federal prezent la meci si sa scrie in raport?

  3. Sa stringem toti cite un ron de fier sau cite 50 bani,saI INCARCAM INTR-O ROABA SI SAI DUCEM SA-I DESCARCAM IN FATA fEDERATIEI.MIȚĂ A ADUS AMENDA NECURATILOR.

  4. Dovada fortei noastre este demonstrata prin repunerea in functie a doamnei Caciureac. Doar prin unirea si iubirea noastra pentru Rapid putem rasturna mizeria bur–leana/stoi-kita cu litere mici intentionat. Desi literele sunt minuscule sunt maiuscule in comparatie cu acesti doi viermi de balegar. Spun balegar ca da arat ca sunt educat. Cei doi nu fac diferenta intre balegar si ka kat
    Pentru ei ka -kat -ul este sursa de inspiratie, pentru noi balegarul este sursa de viata pentru agricultura

    Probabil ca stoi-kita nu stie ce e asta

  5. ….ce nume de ” kakat ” borghel , din ce natie te tragi mai derbedeule de iti permiti sa amendezi romani adevarati , antrenori tot fara o licenta de kakat ” pro ” , poti sa le belesti ” ula ,golan de duzina ,fara identitate nationala si activitate in fotbal ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.