Rapid

BREAKING NEWS | Chiar se poate juca pe Giulești în 2021!

Noua arenă a Rapidului din Giulești este gata în momentul de față, însă oficiaii alb-vișiniilor așteaptă obținerea autorizațiilor necesare pentru a putea găzdui primele meciuri! Formația pregătită de Mihai Iosif a promovat în Liga 1 după șase ani de absență, iar acum așteaptă marile derby-uri de pe prima scenă a fotbalului românesc pe noul Giulești. Cu toate acestea, patronul Victor Angelescu a dezvăluit în exclusivitate pentru Realitatea FM că în momentul de față nu se știe exact când Săpunaru&co vor putea să joace pe arena de la Podul Grant.

Ce a declarat Angelescu legat de posibilitatea de a juca pe Giulești

„Chiar ieri am aflat că stadionul va fi predat către Clubul Sportiv. Acum urmează să vedem în cât timp se va autoriza arena pentru a putea juca acolo. Eu sper să ne mutăm pe Giulești cât mai repede. Când am început campionatul ne-am luat în calcul că nu vom juca în acest an calendaristic pe noul stadion, dar normal că aș fi foarte fericit dacă am prinde câteva meciuri în 2021 acolo. Vom vedea ce va fi!”, a spus Angelescu, pentru Realitatea FM, citat de realitateasportiva.net.

Despre posibilitatea ca în această toamnă să se joace pe arena din Giulești, 1923.ro, site-ul tău preferat, a scris ÎN EXCLUSIVITATE!

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. De abia aștept meciurile pe Giulesti ! Pe Arena Națională nu pot sa merg , am suferit un infarct și nu pot merge mult și să urc scările ! Pe Giulești merge că e aproape de șosea și nu sunt scări multe de urcat

  2. Ar fi ceva de vis. Atunci vom putea spune ca suntem la noi acasa.
    Echipa ar juca cu entuziasm si daruire iar noi ii vom incuraja si purta spre victorii cu sufletul si inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.