EXCLUSIV | Rapid ar putea debuta pe Giulești mai devreme decât spera oricine

Giulești, peluza 1923

Stadionul Giulești, așa cum v-am arătat aici, este aproape gata. Din punct de vedere fizic. Însă, după cum știm, recepția, anume birocrația din jurul predării sale către entitatea responsabilă de el, e cea mai anevoioasă etapă. Cu toate acestea, 1923.ro, site-ul tău preferat, a aflat că stadionul giuleștean ar putea fi recepționat în maximum două luni. Ceea ce înseamnă finalul lui septembrie. Dacă lucrurile merg conform acestor estimări, există șanse bune ca din luna octombrie 2021 Rapidul să joace din nou acasă. Adică la aproape trei ani de la ultimul meci pe vechiul Giulești,

Ce meci! Rapid – CFR Cluj ar putea inaugura stadionul Giulești

Cu alte cuvinte, cel mai probabil, meciul cu CFR Cluj, echipa antrenată de rapidistul Marius Șumudică, va fi primul adversar al Rapidului pe Giulești, în jurul datei de 16 octombrie. Mai ales că, așa cum am scris aici, fix atunci pe Național Arena nu se va mai putea juca, din cauză că stadionul va fi rezervat pentru un eveniment de gameri. În altă ordine de idei, idea că Rapid va juca totuși pe Giulești în 2021 este mai actuală ca oricând. Rămâi pe 1923.ro pentru a fi la curent cu tot ce mișcă legat de noul stadion.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Rapid II - fcsb II 2-0. Ioniță, în prim plan! Vezi meciul complet

4 Comments

  1. Dacă vor veni meci de meci spectatori peste capacitatea stadionului, o sa jucam doar pe Arena Naționala, fiindcă degeaba ai stadion dacă e prea mic! Iar pe asta l-au micșorat pentru ca cererea face oferta: aveam o medie de 7000 spectatori pe meci, l-au făcut de 14000. Dacă aveam o medie de 14000, îl faceau poate de 28000, găseau ei vreo metoda sa-l mărească.

  2. Cel mai important lucru e sa nu fie distrus stadinul de toti idiotii care vin si-si arunca frustrarile pe scaunele si peretii stadionului. Asta e o problema nationala, nu doar la Rapid.

  3. Vor fi atunci solicitări pentru 27.000 de locuri…
    (Stadionul Giulesti are 14.000 de locuri…)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.