Mihai Iosif a vorbit după egalul cu Hagi

Mihai Iosif Marius Șumudică Rapid

La interviul de după joc, Mihai Iosif, antrenorul Rapidului a transmis că, așa cum se și aștepta, duelul a fost echilibrat, ambele echipe având șansa să își adjudece cele trei puncte.

Concluziile lui Mihai Iosif, după Rapid – Farul 0-0

A fost un meci echilibrat, un rezultat corect. Au fost ocazii de ambele părți. A fost un spectacol deosebit și în tribune. Rezultatul este corect. Nu se aștepta nimeni să avem un asemenea start, cum nu se aștepta nimeni să intrăm în play-off și cum nu se aștepta nimeni să promovăm.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Ne-a lipsit doar golul în meciul ăsta. Am fost combinativi, jocul nostru a fost destul de bun, dar n-am înscris. Puteam câștiga, dar puteam și pierde. Farul e o echipă bună, a încercat să ne surprindă prin schimbarea sistemului, dar nu ne-a surprins, pentru că am studiat foarte bine, a declarat Mihai Iosif conform DigiSport.

CITEȘTE ȘI  Albu socheazã: "Am luat un punct nemeritat"

3 Comments

  1. E un rezultat echitabil,dar s-a observat foarte clar ca Rapidul are un minus la jocul combinativ si mai trebuie sa lucreze serios la pregatirea fizica.Un succes ar fi pentru echipa sa se mentina in prima liga,spun acest lucu,desi imi doresc sa ajungem in playoff.

  2. E ok si un punct având în vedere creșterea jocului de la mijlocul terenului , combinații….bv rapid

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.