Gica HagiRapid

Mihai Iosif a vorbit după egalul cu Hagi

La interviul de după joc, Mihai Iosif, antrenorul Rapidului a transmis că, așa cum se și aștepta, duelul a fost echilibrat, ambele echipe având șansa să își adjudece cele trei puncte.

Concluziile lui Mihai Iosif, după Rapid – Farul 0-0

A fost un meci echilibrat, un rezultat corect. Au fost ocazii de ambele părți. A fost un spectacol deosebit și în tribune. Rezultatul este corect. Nu se aștepta nimeni să avem un asemenea start, cum nu se aștepta nimeni să intrăm în play-off și cum nu se aștepta nimeni să promovăm.

Ne-a lipsit doar golul în meciul ăsta. Am fost combinativi, jocul nostru a fost destul de bun, dar n-am înscris. Puteam câștiga, dar puteam și pierde. Farul e o echipă bună, a încercat să ne surprindă prin schimbarea sistemului, dar nu ne-a surprins, pentru că am studiat foarte bine, a declarat Mihai Iosif conform DigiSport.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. E un rezultat echitabil,dar s-a observat foarte clar ca Rapidul are un minus la jocul combinativ si mai trebuie sa lucreze serios la pregatirea fizica.Un succes ar fi pentru echipa sa se mentina in prima liga,spun acest lucu,desi imi doresc sa ajungem in playoff.

  2. E ok si un punct având în vedere creșterea jocului de la mijlocul terenului , combinații….bv rapid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.