Marius Șumudică a vorbit despre situația sa actuală

Marius Șumudică

Marius Șumudică (50 de ani) este în prezent liber de contract, după ce s-a despărțit de CFR Cluj în urmă cu puțin timp. Antrenorul român a fost o victimă colaterală a unor neînțelegeri dintre patronul Neluțu Varga și președintele Marian Copilu și a fost nevoit să plece de Cluj la scurt timp de la instalare. Fan recunoscut al Rapidului, Marius Șumudică a anunțat că s-ar întoarce în România să antreneze doar echipa din Giulești. Totuși, tehnicianul a dorit să sublinieze că nu se pune problema la momentul actual și că Mihai Iosif merită tot sprijinul.

„Sunt în vacanță. Deocamdată, nu am nicio ofertă concretă. De la a avea o ofertă până la a pune semnătura pe contract, e un drum destul de lung. Au fost ceva discuții și în Turcia și în Qatar, dar nu s-au concretizat. Probabil se așteaptă până la următoarea pauză internațională. Nu pot să mă mai arunc cu capul în față, cum am fost la Rize, unde am avut ghinionul să am 15 jucători cu COVID-19 când am ajuns. A fost singura experiență nefericită din cariera mea. Restul echipelor le-am ridicat. Au fost două oferte care nu m-au satisfăcut din punctul de vedere al strategiei acelor cluburi, erau în ultimele patru clasate.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Marius Șumudică vrea să antreneze în Turcia

„Pentru moment, Șumudică are drumul lui și mă gândesc să plec în străinătate. Am fost dezamăgit. Singura echipă unde m-aș întoarce este Rapid. Dar nu se pune problema acum. Nici nu merg la meciurile Rapidului, nu vreau să creadă cineva că pun presiune. În viitor, echipa unde m-aș întoarce este Rapid, pentru că aș veni cu sufletul. Aș vrea să fac suporterii fericiți. Exclud spațiul arab. Pentru mine, target-ul e Turcia și cred că mă voi întoarce cât de curând. Am avut o oportunitate și am refuzat-o. Eram pe o listă scurtă (n.r.- de selecționer al Turciei), eram unul dintre numele vehiculate, dar e greu, n-ai cum să ajungi. Ei își doresc un antrenor turc.”

„M-au măgulit zvonurile și discuțiile, enumerarea numelui meu acolo. Am avut rezultate foarte bune la Kayseri, am terminat pe locul 8, iar la Gaziantep nu mai e nevoie să reamintesc. Am dus echipa pe primul loc, eram pe podium când am fost demis pentru o glumă pe care nu au gustat-o”, a spus Marius Șumudică, la Liga DigiSport.

CITEȘTE ȘI  Christian Eriksen și-a reluat antrenamentele, după ce a fost resuscitat în timpul EURO 2020! Formația surpriză alături de care se pregătește danezul

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.