Rapid

FOTO | Noul stadion Giulești arată perfect. Abia așteptăm!

Stadionul Giulești nu a fost încă inaugurat oficial. Data exactă nu e cunoscută, cu toate că 1923.ro, site-ul tău preferat, a anunțat în exclusivitate deja că sunt șanse foarte mari ca el să fie dat în folosință în acest final de an. Varianta rămâne în picioare, dar depinde cum se mișcă lucrurile. Acum însă, pentru că nu am mai dat demult ceva imagini de la locul faptei, vă prezentăm fotografiile pe care Cristi Marin le-a realizat în acest mijloc de septembrie. Arena noastră, noua noastră casă, templul pe care-l așteptăm de atât timp, aproape trei ani, e pe ultima sută de metri. Și este superb! Mai mult, curând ne va primi!

S-ar putea sa te intereseze

12 Comments

 1. S-a mai discutat asta, în 1939 puneai bănci de lemn, te pișai din cădere, de pe gradenă. Nu e așa greu de înțeles, trebuie doar un pic de atenție.

 2. diverși comentează dar nu au stadion și nici echipa (FCSB) dar au patron fara stadion or sa joace la BERCENI iar cățeluși la matineu!!!!!!!!

 3. Uni nu au înțeles nimic din viață, trist dar adevărat!? Santem cu zeci de ani în urma celor care își permit ce este cel mai modern stadion ,dar de ce nu întrebati tați sau bunici de lucrul acesta care se vede cu ochiul liber !? unora le trebuie ochelari vieti ?să treacă prin viață, stadionul este frumos și va fi plin de viață cum nici o galerie din Romania nu opoate da.

 4. Hai ma Dado, aia aunt caini ?!😀 Salut . Esti rapidist ? Am fost bolnavi vreo doi ani, credeam ca Rapid nu isi mai revine… E o minune ce se intampla acum, inclusiv cu stadionul ! Eu credeam ca nu apuc abonament, ziceam ca ma aaez la coada cu doua zile inainte…Se pare ca e oarecum ok capacitatea asta, meciurile la care vin si rapidistio din fotoliu o sa le juca m pe National Arena. Dar ma rog, stiai asta, daca esti rapidist. Daca nu, sanatate, lasa-ne in fixurile noastre, cu stadionul asta nasol, cu echipa pe locul doi si cu stadionul care canta neincetat, 100 de minute…

 5. La Londra ar fi fost bun cel mult pentru cursele de câini. O rușine pentru București.
  Deviza României rămâne „Obligatoriu înapoi”…

 6. Salut.daca-l faceau de 20000 era ok.nu inteleg cum in ’39 s-a putut si acum cu alte tehnologii,materiale,scule…nu.eu inteleg,voi?!

 7. Arată superb , sperăm pe viitor să se rezolve cu linia ferată dezafectată și tribuna a2a să fie mărită, că este loc de mai bine în zona aceea.

 8. Sper să revenim cât mai curând acasă, cu fanii noştri minunați.
  Hai Realu’!❤💪💪💪

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.