Rapid

Am învins! Valy Caciureac e din nou președinte la CS Rapid!

Doamna Valy Ionescu Caciureac a fost repusă în funcția de președinte al Clubului Sportiv Rapid!

Suntem extrem de fericiți să facem anunțul acesta și să felicităm toți rapidiștii care au fost solidari cu legenda noastră.

Niciodată nu vom tolera ca gloriile Rapidului să fie tratate cu dispreț și alungate din club de mafia politică. Suntem toți o mare familie și în momentele grele rămânem uniți și luptăm împotriva oricui si oricând.

Nimeni și nimic nu e mai presus decât Rapid!

Bine ați revenit!

Facebook Peluza Nord

S-ar putea sa te intereseze

11 Comments

 1. Declaratia pe care Vali Ionescu a dat-o presei dupa ce a fost demisa este o mostra de demnitate, inteligenta, eleganta, modestie, bun simt si barbatie, de umanitate. Ar trebui scrisa cu litere de aur in cartea de istorie a Rapidului!!!!

 2. Sunt rapidist din 1956, mă bucur nespus de mult pt. doamna Vali Ionescu Caciureac. Să nu uităm niciodată, echipa de fotbal Rapid s-a înființat când era ROMÂNIA MARE, asta spune tot.

 3. Într o lume …politică ( e mult spus , sinonim în română ar fi cocină, dar jignim…săracii porci , …cei din regnul animal …) așa cum este în frumoasa noastră țară, așa ceva a devenit uzual, zi de zi oameni fără valoare ( sau cu semnul minus ) ajung să conducă orice ….E de mirare că s a reușit păstrarea / revenirea dnei vali ionescu ….bravo Rapid , mai înving și cei buni!!@

 4. Acesta este Fenomenul Rapid. Azi am învins. Dar mâine!? Numai uniți suntem RAPID BUCUREȘTI. Această victorie să ne unească mai mult.
  Da, am demonstrat încă o dată că RAPID BUCUREȘTI este un fenomen social.
  Pentru voi rapidiștii, Hai RAPID!
  Dragoș Danci rapidist din1974.

 5. Acum as dori o atitudine asemanatoare si fata de Tara care mi s-a parut fals intotdeauna si uite ce declaratie a dat baiatul sau care habar n-are ca gura bate…dosul si ca sa nu musti mana care te-a hranit…dar n-ai cum sa afli astea prin BOA sau NUBA(nu cred ca stie macar ce inseamna nici alaturarea acestor initiale)

 6. Buna seara.ma bucur ca s-a revenit la normalitate.D-na Vali ionescu Caciureac este simbolul rezistentei clubului Rapid in fata comunistelor Steaua si Dinamo.multi stiu ce spun altii vor afla.multa sanatate tuturor.

 7. Numai la noi putea exista această magie, fiindcă totul e magic la RAPID! Suntem și am fost mereu cei mai buni, indiferent de aparențe. Felicitări întregii familii rapidiste!

 8. Toți Rapidiștii sunt lângă Dna Președinte Caciureac. Ne bucurăm să conducă clubul nostru, merită din plin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.