Rapid

Mihai Iosif face haz de necaz: „Poate îi făceam cu mâna unuia de la oficială”

Mihai Iosif are o situație specială în Liga 1 – deși a dus Rapidul pe locul 2, nu are voie să dea indicații de pe bancă deoarece nu are Licența Pro. Antrenorul giuleștenilor este deocamdată cursant la Școala de Antrenori, iar noile prevederi îi interzic să fie principal.

”Oficial, nu mi-a spus nimeni nimic, ar putea fi o suspendare de vreo patru etape și o amendă destul de mare. Doar la Botoșani, prin minutul 74, am luat cartonaș galben pentru că dădeam indicații! Poate făceam cuiva cu mâna de la oficială!”, a fost replica lui Mihai Iosif la emisiunea Digi Sport Special.

Antrenorul a vorbit despre meciul UTA – Rapid

Tehnicianul de 46 de ani a suferit prima înfrângere în campionat etapa trecută, 1-2 acasă cu Universitatea Craiova.

”Suntem în efectiv complet, mai puțin Belu, care e suspendat. Dragoș Grigore nu mai are probleme la gambă, este cu noi aici. Va veni și galeria timișoreană, sunt înfrățiți cu noi. Încercăm să ne întoarcem cu cât mai multe puncte, adică înfrângerile să nu aducă înfrângeri, dar totul este sub control. Am pierdut un meci, este fotbal, de obicei una din echipe poate pierde. UTA mi se pare o echipă bună, foarte agresivă acasă, sper să facem față cu brio. Va fi stadion plin, cu suporteri fanatici, meci de tradiție”, a declarat antrenorul Rapidului înainte de meci.

Mihai Iosif, despre inaugurarea stadionului Rapid

Mihai Iosif crede că echipa sa va mai juca cel puțin un meci pe Arena Națională, dar este sceptic în privința faptului că Rapid va inaugura în acest an noua arenă. ”Nu e definitivă decizia că nu putem juca pe Arena Națională, poate jucăm acolo cu Gaz Metan. Eu nu cred că jucăm pe Giulești anul acesta și sunt optimist de felul meu”, a adăugat Mihai Iosif, conform digisport.ro. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru a fi în priză cu tot ce mișcă legat de UTA – Rapid!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.